Säästöpankki Cup (B) – Kilpailutulokset

Linkki tiedostoon: Tulokset_SP_Cup_071120.xlsx

Säästöpankki Cup hienosti läpi Porissa

Keväältä siirretty turnaus saatiin vihdoin pelattua ja täysipainoinen kiva pingispäivä Porissa vietettyä. Kilpailijoita ilmoittautui yhteensä kuutisenkymmentä kymmeneen eri sarjaan.

Pelit pelattiin 13 eri pöydällä. Pöytien määrä riitti hyvin, mutta aikataulu venyi hieman suunnitellusta tutusta syystä: usealla pelaajalla oli edellinen sarja vielä kesken ennen kuin seuraavaa voitiin pelata loppuun. Muuta haittaa siitä ei ollut, mutta urheilutalon sulkemisaika tuli niin lähelle, että videosrtiimistä piti jättää nelurin loppuottelu pois kaluston keräämisen takia, pahoittelut siitä. Tallenne on katsottavissa Youtubesta kanavalta POR-83.

POR-83 kiittää kaikkia osallistuneita sekä sponsoreita, jotka mahdollistivat turnauksen pelaamisen!

Ohessa turnausgalleria. Valitettavasti joka sarjasta ei saatu otettua podiumkuvia. Kaikki ehtivät kuitenkin saada palkintonsa 🙂 Kaikki tulokset ja palkitut näet ylhäältä linkistä.

3 thoughts on “Säästöpankki Cup (B) – Kilpailutulokset

      1. Kiitos kommentista! Kuulin, että tuossa tiedostossa oli joki nimi/seura ja yksi tulos väärin mutta ne on tiedossa ja korjattu manuaalisesti SPTL:n järjestelmään. Kaikki tulokset ja pisteet on siis otettu huomioon.

Vastaa