Antti Puurunen on poissa

Alkuviikon suru-uutinen kertoo, että Antti Puurunen on kuollut ärhäkän eturauhassyövän seurauksena, pari viikkoa ennen 70-vuotissyntymäpäiväänsä.

Antti oli maamme 1960-luvun lopun junioripelaajien wegalaisia kärkinimiä Kimmo Hovin, Asko Rasisen ja Jukka Somervuoren kanssa ja kuului Wegan mestaruussarjan voittajajoukkueeseen keväältä 1970. Vuotta aiemmin palkintokaappiin oli tullut SM-cupin hopea. Pelikaudeksi 1972-73 Antti siirtyi Kosken Kaikuun ja auttoi koskelaisia ratkaisevasti siinä, että seura nousi ensimmäistä kertaa lajin mestaruussarjaan.

Peliuransa jäähdyttelyt Antti pelasi Helsingin Kaiun eri divisioonajoukkueissa. Miehen erityistaitoihin kuului taitava pelaaminen alakierrepuolustajia vastaan. Vaikka peliuran päättyi jo kuluvan vuosituhannen alkuvuosiin, Antti oli mukana arvokisojen tuomarina, vielä esimerkiksi kesän 2019 molemmissa parakisoissa Pajulahdessa.

Hyväntuulisen ja pidetyn miehen kaveripiiri oli laaja, sillä pöytätenniksen ohella myös squash, lenkkeily, pyöräily ja golf olivat hänen sydäntään lähellä. Golfissa hän löi viimeisenä pelikesänään 2019 hole in onen.

Antti oli huumorintajuinen ja kaikille ystävällinen ihminen, joka ei tehnyt numeroa itsestään.

Pöytätennisväki ottaa osaa Antin läheisten suruun.

 

Vastaa