YPTS ja OPT-86 käynnistivät videokiertueen

Junioriseurojen videokirtue käynnistyi YPTS:n ja OPT-86:n kanssa.  Tämä etänä toteutettu valmennus toimi seuraavasti. Seurat olivat omilla saleilla kuvanneet junioreiden harjoittelua ja nämä treeniklipit Pöytätennisliittoon toimittaneet.  Parivaljakko Räsänen/Keinonen olivat etukäteen purkaneet videot ja huomiot tehneet. Yhteisessä Teams-kokouksessa käytiin pelaajien tekniikkaa läpi yhdessä keskustellen. YPTS:n puolelta jopa juniorit itse olivat paikalla kuuntelemassa. Jälkeenpäin seuroille toimitetaan lyhyt yhteenveto pelaajien teknisistä kehityskohteista.

”Vahvistusta omille ajatuksille, lisäksi hyviä huomioita, joita ei itse ole huomannut. Tuttuihin pelaajiin jotenkin sokeutuu, joten ulkopuolisen arviosta on hyötyä”, oli kommentit seuroilta.  Taisi olla Teemu Oinas, joka totesi lopuksi”Valmentamisesta on aina kiva ja hyödyllistä keskustella”. Tämä sama positiivinen tunnelma jäi itselle ensimmäisestä illasta.

Nyt on kalenterissa tilaa muille seuroille. Tämä palvelu on nyt junioriseuroille ilmainen. Jos kiinnostaa niin ole minuun yhteydessä ja sovitaan yksityiskohdat.

Ps jos sinulle videointi ei ole ihan tutuinta hommaa niin laita seuran juniorit vastaamaan tästä puolesta.

Taneli Keinonen

Vastaa