Benedek Oláhin hyvä vire jatkuu

Benedek Oláhin voittoputki pöytätenniksen Ranskan Pro A -liigassa sai jatkoa myöhään tiistai-iltana, kun Oláhin edustama Jura Morez TT haki tärkeän 0-3 -vierasvoiton TTC Caenista ja nousi samalla sarjataulukon piikkipaikalle.

Suomalaispelaaja sinetöi joukkueensa täyden pistepotin voittamalla Stéphane Ouaichen 3-1 (11-9, 16-14, 10-12, 11-3). Erityisesti kahden avauserän loput sekä päätöserä olivat Oláhilta vahvaa tekemistä.

– Uusi syöttö toimi hyvin. Ehkä se näyttää vähän amatöörisörviltä, mutta se on ilmeisesti vaikeasti luettava, kun sillä saa niin paljon suoria pisteitä. Quaiche on vaikea vastustaja, jota vastaan ei pääse lyömään kovaa. Kaikissa palloralleissa en päässyt niin hyvin päälle kuin olisin halunnut, Oláh summasi.

Ranskan pääsarja on tällä kaudella erittäin tasainen, sillä kymmenen kierroksen jälkeen seitsemän kärkijoukkuetta on neljän pisteen sisällä. Yhden ottelun muita vähemmän pelanneen Jura Morezin urakka jatkuu jo perjantaina, jolloin vieraaksi saapuu GV Hennebont.

Olympiakarsintoja aikaistettiin parilla päivällä

Tokion olympialaisten maailmankarsintojen uudet päivämäärät ovat nyt 14.-17. maaliskuuta. Karsintaturnaus pelataan Qatarin Dohassa. Euroopan maanosakarsinnat järjestetään puolestaan 21.-25. huhtikuuta Lissabonissa, Portugalissa.

Ranskan Pro A -liiga

Tokion olympiakarsintasysteemi

Kuva: Jura Morez TT

 

Vastaa