Benedek Oláhille upea voitto Ranskassa

Benedek Oláhin voittoputki pöytätenniksen Ranskan Pro A -liigassa sai jo viidennen peräkkäisen merkinnän, kun Jura Morez TT:n riveissä pelaava suomalainen kaatoi perjantai-iltana GV Hennbontin Omar Assarin komeasti 3-0 (11-6, 11-7, 11-9).

– Helvetin hyvä peli minulta. ”Sörvit” toimivat ja kunto on muutenkin kova. Syksyllä hävisin Assarille, joten nyt oli hyvä paikka kuitata se takaisin, Oláh jutteli.

Egyptiläinen on kaksinkertainen olympiakävijä (2012 ja 2016) ja tällä hetkellä 45 sijaa maailmanrankingissa Oláhin (86:s) yläpuolella. Vahvassa vireessä oleva Oláh hallitsi ottelua avauserän alkua lukuun ottamatta.

– Tehtiin Mattiaksen (maajoukkuevalmentaja Bergkvist) kanssa hyvä videoanalyysi ja saatiin sen avulla sopiva taktiikka peliin.

Perjantain 3-2 -voitolla Jura Morez TT nousi takaisin sarjan kärkipaikalle. Joukkueen kausi jatkuu 23. helmikuuta vierasottelulla Saint-Denis US 93:a vastaan. Tokion olympiakarsinnat pelataan maaliskuussa Qatarissa ja huhtikuussa Portugalissa.

– Pikku tauko tekee nyt hyvää, jotta pääsen valmistautumaan kunnolla Qatarin turnaukseen. Katse on koko ajan olympiakarsinnoissa, Oláh päätti.

 

Vastaa