Alex Naumi – Eslövs AI BTK – Ruotsin Liigacup

Alex Naumin edustama Eslövs AI BTK pääsi tuulettamaan lauantaina kotihallissaan Ruotsin Liigacupin voittoa. Neljän joukkueen lopputurnauksessa Eslövs kaatoi välierässä Spårvägens BTK:n n 4-2 ja loppuottelussa Halmstad BTK:n 4-2.

Naumi kuntouttaa selkäänsä, eikä ollut vielä pelaavassa kokoonpanossa. Tavoitteena on päästä tositoimiin huhtikuun aikana. Eslövs kruunattiin myös naisten Liigacupin mestariksi.

Kaikki tulokset löytyvät täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Eslovaibtk (@eslovaibtk) jakama julkaisu

 

2 thoughts on “Alex Naumi – Eslövs AI BTK – Ruotsin Liigacup

  1. Pieni korjaus tuloksiin eli Ligacupen pelattiin säännöllä kumpi voittaa ensin 10 erää eli joka erävoitosta sai pisteen. Ottelussa pelattiin aina kolme erää ja erävoitto ratkesi 10-10 tilanteessa siihen kumpi voitti seuraavan pisteen (sama kuin Ruotsin pääsarjassa). Jos matsi olisi ollut tilanteessa 9-9, niin sitten olisi pelattu yksi erä nelinpeliä. Näillä säännöllä saatiin lisää merkitystä jokaiselle erävoitolle ja jopa pisteelle. Eslöv voitti loppuottelun luvuin 10-6.

Vastaa