Kosken kesäleirin ilmoittautuminen avattu

Kosken kesäleiri 2021

Pöytätennisliitto järjestää perinteisen juniorileirin Koskella 14.-18.6.2021.

Toki tämänkin tapahtuman yllä leijuu ”koronauhka”. Emme tiedä esimerkiksi mitkä viranomaisohjeet ja määräykset kesäkuussa ovat voimassa. Luonnollisesti näiden ohjeiden ja määräysten mukaan toimimme. Jos osallistujamäärää joudutaan rajoittamaan, niin mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leiri on tarkoitettu kaikille seuroissa pelaaville nuorille. Harjoittelu tapahtuu tasoryhmissä, joten kaiken tasoiset pelaajat voivat osallistua ja saavat hyvää harjoitusta.

  • Varsinainen leiri alkaa maanantaina 14.6.2020 aamiaisella. Leirille voi saapua jo sunnuntaina 13.6 illalla kello 19.00 jälkeen majoittumaan (suositeltavaa). Maanantaina aamulla ensimmäinen harjoitus on kello 9.00. Leiri päättyy perjantaina 18.6.2020 kello 16.00.
  • Valmentajat: Pöytätennisliiton valmentajat
  • Paikka: Lampitie 3
  • Ohjelmassa on luonnollisesti runsaasti paljon pöytätennistä, mutta myös muuta liikuntaa. Ota siis ulkoliikuntavarusteet mukaan kuten myös uintivarustus.
  • Majoittuminen koululuokissa eli ota makuupussi ja patja mukaasi.
  • Jokainen vastaa omista vakuutuksistaan
  • Leirin hintaan (190e) kuuluu majoituksen ja valmennuksen lisäksi aamupala, lounas ja päivällinen. Iltapalapussin ma-to illaksi voi varata etukäteen yhteishintaan 22e (laskutetaan leirihinnan yhteydessä) . Toki iltapalan voi tutuun tapaan hoitaa myös omatoimisesti
  • ILMOITTAUTUMINEN osoitteeseen taneli.keinonen@sptl.fi. ilmoita myös jos haluat ottaa iltapalapussin (hinta 22e) tai jos sinulla on ruoka-allergioita. Laita myös leiripaidan kokosi ilmoittautuessasi?

Kosken Kaiku ja Suomen Pöytätennisliitto

 

 

Vastaa