Lehdistötiedote: Suomen naiset toiseenkin 0-3 tappioon Ukrainaa vastaan EM-karsinnoissa

Lehdistötiedote: Suomen naiset toiseenkin 0-3 tappioon Ukrainaa vastaan EM-karsinnoissa

Suomen pöytätenniksen naismaajoukkue hävisi eiliseen tapaan Ukrainalle lukemin 0-3 EM-karsintaottelussa tänään Helsingin Ruskeasuolla. Ukraina ei käyttänyt ottelussa ykköspelaajaansa Tetyana Bilenkoa vaan hänen paikkansa otti Veronika Perebeynos. Suomen joukkue oli sama kuin eilen. Avausottelussa Anna Kirichenko aloitti erinomaisesti Ievgeniia Vasilyevaa vastaan voittamalla avauserän, pikkuhiljaa ottelu kuitenkin kääntyi ja ukrainalainen korjasi 3-1 voiton. Toisessa ottelussa Annika Lundström kehitti jokaiseen erään hienon johdon joka kuitenkin lopuissa lipesi puolustuspelaaja Ganna Gaponovalle, erät 0-3. Kolmannessa ottelussa Sofie Eriksson kohtasi Ukrainan joukkueen uuden pelaajan Perebeinoksen. Sofie hävisi kaksi ensimmäistä erää suhteellisen selvästi, kolmas erä oli tiukka mutta kun sekin meni vastustajalle niin koko ottelu kirjattiin Ukrainan nimiin lukemin 0-3.

Ukrainan päävalmentaja Margaryta Pesotska kehui ottelun jälkeen urheasti pelannutta nuorta suomalaisjoukkuetta. “Emme olleet niin varmoja voitosta kuin eilen Bilenkon kanssa”, kuului Pesotskan kommentti. Suomen päävalmentaja Johanna Schupback harmitteli Annika Lundströmin menetettyjä eräjohtoja ja Anna Kirichenkon peliotteen lipeämistä hyvän alun jälkeen. Positiivista kuitenkin oli että suomalaisnaiset pystyivät haastamaan ukrainalaiset ammattilaiset suhteellisen hyvin.

Suomi – Ukraina 0-3

Anna Kirichenko – Ievgeniia Vasilyeva 1-3 (13-11, 7-11, 6-11, 2-11)
Annika Lundström – Ganna Gaponova 0-3 (6-11, 9-11, 10-12)
Sofie Eriksson – Veronika Pereboynos 0-3 (5-11, 4-11, 9-11)

lehdistotiedote_naisten_em-karsintaa_fin-ukr_0-3-keskiviikko

Vastaa