Tiedotusterveisiä – NETU piti pikakokouksen

Pohjois-Euroopan Pöytätennisunioni NETU etäkokousti torstai-iltana. Suomea edustivat Sonja ja allekirjoittanut. Alun perin teemana piti olla pienten maiden tilanne, mutta siitä ei paljon puhuttu, kuten ei oikein mistään muustakaan. Tanskalaisella puheenjohtajalla Peter Sundbaekilla tuntuu olevan hiukan motivaatiovaikeuksia ja niinpä hän ilmoittikin heti kokouksen alussa luopuvansa puheenjohtajuudesta.

Vuoro on Tanskalla ja nämä tulevat esittämään seuraavaksi puheenjohtajaksi Betina Koefoedia. Seuraava virallinen kokous on NETU-Superweekin yhteydessä Halmstadissa 20. elokuuta. Jo sitä ennen saatetaan pitää epävirallinen kokous kesäkuussa Varsovassa EM-kisojen yhteydessä.

Ruotsin Petra Sörling kertoi, että ITTF:n tuleva AGM-kokous pidettäneen Houstonin MM-kisojen yhteydessä marraskuussa. Ihan varmaan sekään ei ole, sillä ITTF neuvottelee parhaillaan kisajärjestäjien kanssa kokousosanottajien kustannuksista.

Latvian Ina Jozepsone kertoi, että ETTU saanut aikaan Euroopan cupit ja nyt valmistellaan kovasti Varsovan EM-kisoja. Ina lupaili, että jos NETU kokoustaa Varsovassa, se saattaisi saada mukaan myös ETTU:n uuden nokkamiehen Igor Levitinin. Sonja arveli kuitenkin, että se ei ole helppoa järjestää. Lisäksi Sonja kertoi palanneensa juuri Montenegrosta, jossa hän vieraili Eurotalents-leirillä. Seuraava vastaava pidetään Unkarissa 9.-16. elokuuta ja sinne pyrimme lähettämään suomalaisiakin pelaajia.

Lopuksi pääsimme kuitenkin esittelemään joulukuista Finlandia Open -kisaamme. Sitä pitääkin nyt markkinoida kovasti. Pahitteeksi ei olisi, vaikka sitä ennen pääsisimme koronapandemiasta eroon!

Vastaa