Aino Tapolalle paikka Tokion paralympialaisiin

Aino Tapola jatkoi vahvoja otteita paralympialaisten karsinnoissa. Tapola ei antanut päivän ottelussaan Israelin Chagit Yona Brillille mitään mahdollisuuksia vaan vei ottelun selvin lukemin suoraan 3-0. Voitolla Aino varmisti luokkavoiton ja paikan Tokion paralympialaisiin jo ennen huomista päätösottelua Saksan Sommeria vastaan.

Katkeramman tuloksen koki Esa Miettinen, joka näytti jo marssivan lohkovoittoon ja jatkopeleihin johdettuaan Ranskan Lucas Didieria vastaan erin 2-0. Ottelu kuitenkin kääntyi ja Miettinen hävisi lopulta 2-3. Lopputulos tarkoitti että Didier, Miettinen ja Venäjän Nozdrunov olivat tasavoitoissa samoilla eräsuhteilla. Pistelaskennassa Miettisen kohtaloksi jäi lohkon kolmossija yhden pisteen erolla Didieriin.

Timo Natunen oli päivän ottelussaan vaikeuksissa Slovakian Marian Kamienin syöttöjen kanssa. Natunen taisteli hyvin mutta Kamien vei ottelun 3-2. Natunen jatkaa kuitenkin pelejä lauantaina lohkonsa kakkospaikan turvin. Lauantain semifinaalissa tulee vastaan Sveitsin Sylvio Keller.

Vastaa