OPT-86 elokilpailut 7.8.2021 – Kilpailukutsut

Linkki tiedostoon: OPT-86 elokisat 7.8.2021.pdf

Kauden 2021/2022 ehkä ensimmäiset kilpailut ovat tässä. SPTL varmistaa vielä kilpailun ajankohdan 1.7.2021 jälkeen mutta julkaisemme kutsun rohkeasti jo nyt.

Tervetuloa Ouluun pelaamaan!

3 thoughts on “OPT-86 elokilpailut 7.8.2021 – Kilpailukutsut

  1. Hyvä Oulu! Hienoa, että kisoja taas järjestetään! Ehkä sitä voisikin kesäloman päätteeksi tulla Ouluun pelaamaan ja näkemään sekä kokeilemaan uusi halli. Pelattavana olisi kuitenkin vain yksi luokka, joten se ja matkan pituus hieman laskee intoa. No joo, olisihan lisäksi tasoitusnelinpeli ja halpoja lentojakin on taas saatavana. Mietintään menee!

    1. Heinäkuussa oli alustavasti pläni järjestää nämä kisat, mutta siirsimme kuitenkin tähän elokuun ensimmäiseen viikonloppuun. Perinteisesti kesäkisaan on kuulunut tasoitusluokka ja/tai tasoitusnelinpeli. Nelinpelejä osa toivoo aina ja osa ei tykkää. Silloin tällöin järjestetään nelinpelejäkin. Saa tulla vierailemaan, toivotamme tervetulleeksi 🙂

Vastaa