”Saksan Pena” nurin – Benedek Oláh jatkaa 16 parhaan joukossa Budapestissa

Benedek Oláh aloitti Budapestissa pelattavan pöytätenniksen WTT Contender -osakilpailun pääkaavion komealla 3-2 (11-6, 10-12, 5-11, 13-11, 11-3) -voitolla saksalaisesta Benedikt Dudasta.

– Tämä oli kyllä kova voitto, Oláh huokaisi viiden erän taistelun päätteeksi.

Oláh hallitsi pistettä vaille kahta avauserää, mutta maailmanlistan sijalla 42 oleva saksalainen nousi pinteestä ja pääsi kahteen otteeseen kokeilemaan neljännessä erässä ottelun katkaisua. Seinäjoen Sisun mies sai ratkaisuhetkillä pelin takaisin uomiinsa ja vei päätöserän näytöstyyliin 11-3.

– Vastustaja on niin stabiili, että itseltä meinasi mennä jo usko, mutta onneksi olin niin tyhmä, että jatkoin pelaamista täysillä loppuun saakka. Se kannatti. Oma syöttö löytyi ratkaisuhetkellä ja palautukset alkoivat kulkea, suomalainen kertasi.

Voiton arvoa nostaa se, että Duda on tuoreimmalla maailmanlistalla 44 pykälää Oláhia korkeammalla. Pääsystä puolivälieriin Oláh kohtaa keskiviikkona niin ikään saksalaisen Kilian Ortin (WR198).

– Seuraava peli on etukäteen ajateltuna jopa helpompi, kun katsoo pelaajan profiilia. Yhtään ei saa silti antaa löysää. Oláh muistutti.

R2 ke 18.8. klo 19.20 Benedek Oláh FIN – Kilian Ort GER LIVESTREAM (T2)

Videotallenne ottelusta Benedel Oláh – Benedikt Duda (2h10m45s eteenpäin)

Linkki kisasivustolle (Suomessa kello on tunnin enemmän kuin Unkarissa)

https://worldtabletennis.com/eventInfo?eventId=2487

Livestream

T1: https://worldtabletennis.com/livevideo

T2-T4: https://www.youtube.com/c/WorldTableTennis/videos

 

Vastaa