Porin urheilutalolle salin täydeltä kilpapöytiä

POR-83 sai 13 uutta pelipöytää

Pöytätennis porilaiset-83 ry on aloittanut uuden pelikauden urheilutalolla, jossa harrastajia palvelee täysi salillinen upouusia kisapöytiä. Pöydät toimitettiin Pingiskeskuksen toimesta rahtinippuna ja  ne koottiin talkoovoimin. Sen verran harvinainen tapahtuma tämä oli, että kokoamisrutiini otti aikansa. Ensimmäisessä pöydässä kesti noin tunnin, viimeiset rakentuivat vartissa.

Kokoaminen sujui ilman suurempaa ihmettelyä kun video-ohje oli katseltu etukäteen ja 10 millin avaimet oli muistettu ottaa mukaan.

Urheilutalon vanhat pöydät lahjoitettiin porilaisiin kouluihin liikuntatunneille ja välituntipeleihin käytettäväksi. Seuralla on kauden aikana tarkoitus myös tehdä kierros kouluihin esittelemään lajia ja saada uusia junnuja mukaan.

Lopussa kiitos seisoo! Pöydät koottuna ja testattuina. Toivottavasti niillä on edessään monia käyttövuosia runsaiden harrastajamäärien kanssa.

Vaikka olosuhteet Porissa ovatkin juuri nyt erinomaiset uusien pöytien ja urheilutalon rinnalla toimivan kellarisalin ansiosta, kaikenikäisiä harrastajia halutaan lisää toimintaan ja se vaatii työtä. Korona vaikutti täälläkin lujaa ja toiminta ei pyöri ilman väkeä.

Seura on suunnitellut syksylle koulukierrosten lisäksi yleisiä lajiesittelyitä, kilpailuja ja pyrkinyt kaikin tavoin huolehtimaan näkyvyydestä niin sanotusti joka tuutissa täydeltä laidalta. Erityisesti jalkautuminen yleisön pariin on välttämätöntä. Kesällä saatiin hyvää kokemusta asiasta kun seura oli kahden pöydän kanssa viikonlopun ajan maauimalassa. Vastaavaa esittelyä on suunnitteilla talvikaudeksi esimerkiksi johonkin kauppakeskukseen, tosin ilman uimashortseja.

Kilpapelureille avautuu hieno mahdollisuus tulla testaamaan Poriin uusia pöytiä la 30.10. Teollisuuspalvelu Tenkanen cupiin. Kutsu löytyy liiton kisakalenterista. Tervetuloa!

Teksti: Konsta Ojanen, Kuvat: Mika Heljala

Vastaa