Suomalaispelaajille menestystä Ruotsin junioreiden TOP-12 alueturnauksissa

Viime viikonloppuna pelattiin neljä junioreiden TOP-12 alueturnausta Ruotsissa. Rankinglistan neljä parasta pääsevät suoraan kansalliseen TOP-12 lopputurnaukseen. Jokaisesta alueturnauksesta kaksi parasta pääsee lopputurnaukseen. TOP-12 lopputurnauksessa pelaa siis kunkin ikäluokan 12 parasta pelaajaa.

Sofie Eriksson osallistui 17-vuotiaiden naisjunioreiden sarjaan etelälohkossa. Sofie voitti kaikki kahdeksan otteluaan ja oli turnauksen ykkönen. Sofia Erkheikki osallistui 20-vuotiaiden sarjaan etelälohkossa, kolme voittoa ja kaksi tappiota toi turnauksen toisen sijan. Noah Steif osallistui 15-vuotiaiden sarjaan länsilohkossa, seitsemän voittoa ja kaksi tappiota toivat turnauksen toisen sijan. Kaikki kolme junioria selviytyivät siis Ruotsin kansalliseen TOP-12 lopputurnaukseen joka pelataan Söderhamnissa 26.-27.11.2016.

2016-10-0
Kuva: Sofie Eriksson palkintopallilla ykköskorokkeella, toiseksi tuli Tova Zarins ja kolmanneksi Julia Högman.

Vastaa