Finlandia Open 2.-5.12.2021 – nyt tarvitaan tuomareita ja muita toimijoita!

Nyt on kova paikka, sillä olemme saamassa kokoon yhden kaikkien aikojen suurimmista Finlandia Openeista. Tässä vaiheessa listoilla on satakunta pelaajaa niin miehissä kuin naisissakin. Saavutus on hyvä, sillä asioiden hoito kansainvälisen liiton kanssa ei todellakaan ole ollut helppoa. Mika Räsänen ansaitsee siitä hatunnoston korkealle!

Mutta nyt tarvitaan muidenkin kuin Mikan panosta. Ja paljon! Finlandia Open pelataan siis to-su 2.-5.12.2021 Kisakalliossa Lohjalla. Torstaina pelataan U21 ja pe-su miesten ja naisten kaksinpeli.

Erityinen tarve on tuomareista. Liitto tarjoaa tuomareille majoituksen 2-3 hengen huoneissa, aamiaisen ja päivittäin kaksi ruokailua. Lisäksi tuomaripalkkio 2 €/peli. Tuomareita tarvitaan torstaiaamusta lauantai-iltaan ja aivan erityisesti pe-la. Ihan tarkat aikataulut eivät vielä ole tiedossa.

Eli nyt kaikki kynnelle kykenevät mukaan talkoisiin! Ilmoittaudu Tanelille ja kerro ilmoittautuessa yhteydessä, milloin voit toimia ja mille ajalle tarvitse majoituksen. Kauempaa tulevia liitto voi avustaa matkakuluissa.

Kisapaikalla riittää toki muutakin hommaa kuin tuomarointia. Kuten salin pystytystä ja erilaista ”tavarahuoltoa”.

Nyt on oikeasti tiukka paikka, sillä kisa on iso ja tapahtumana liitolle supertärkeä. Hauskaa meillä yleensä kuitenkin on. Samalla näet huippupeliä todella läheltä. On ihan eri katsoa vierestä, kuinka Penan rystyspinni puree kiinalaisia tai japanilaisia vastaan!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut Taneli Keinoselle, taneli.keinonen@sptl.fi tai puh. 050 5285861.

Nyt tarvitaan pingisyhteisön panosta!

Esko Heikkinen


Finlandia Openin kutsu on julkaistu ITTF:n sivuilla:
2021 ITTF Finlandia International Open – Tournaments – International Table Tennis Federation

Finlandia Open 2021 prospectus can be found from ITTF web page:
2021 ITTF Finlandia International Open – Tournaments – International Table Tennis Federation

 

Vastaa