WTT Contender Tunis 24.-30.10.2021 – Benedek Oláh ja Alex Naumi

Benedek Oláh ja Alex Naumi pelaavat 24.-30. lokakuuta Tunisiassa järjestettävässä WTT Contender -kilpailussa. Molemmat aloittavat kaksinpelit sunnuntaina karsinnoista. Nelinpelissä suomalaiskaksikko on sijoitettu suoraan keskiviikkona alkavaan 16 parin pääkaavioon. Suomalaistulokset ja -kommentit päivitetään tähän uutiseen.

Keskiviikko 27.10.

MD R16 Patrik JUHASZ / Bence MAJOROS HUN – Alex NAUMI / Benedek OLAH FIN 3-1 (11-9, 12-10, 6-11, 11-9)

Oláhin ja Naumin tie nelinpeleissä päättyi pääkaavion ensimmäiselle kierrokselle.

Marraskuussa Oláhilla on ohjelmassa WTT Contender -kilpailuSloveniassa, kolme Ranskan Pro A -liigan ottelua Jura Morez TT:n riveissä sekä 23.-29. päivä Houstonissa, Yhdysvalloissa pelattavat henkilökohtaiset MM-kilpailut. Naumi puolestaan edustaa Suomea 10.-14.11. Belgian Spassa iskettävissä alle 21-vuotiaiden EM-kisoissa sekä jatkaa kauttaan Eslövs AI BTK:n paidassa Ruotsin pääsarjassa eli Pingisliganissa. Molemmat ovat mukana joulukuun alussa Lohjan Kisakalliossa järjestettävässä kansainvälisessä Finlandia Openissa.


Ottelukaavio ja tulokset (aikaero 2 tuntia)

https://worldtabletennis.com/eventInfo?selectedTab=Draws&eventId=2502

Maksuton livestream

https://www.youtube.com/c/WorldTableTennis/videos


Tiistai 26.10.

MS QR3 Benedek OLAH FIN (WR78) – Alexander SHIBAEV RUS (WR87) 0-3 (9-11, 7-11, 10-12)

”Kädet jalat tärisivät alkulämmittelyssä ja vatsa pelkkää vettä vaan. Ei siinä pystynyt paremmin pelamaan. Afrikka otti miehestä voiton. Oli lähellä, että olisin antanut wo:n (luovutusvoiton), mutta halusin kuitenkin yrittää.”

Shibaev eteni keskiviikkona alkavaan 32 pelaajan pääkaavioon. Benedek Oláh ja Alex Naumi aloittavat keskiviikkona nelinpelit suoraan 16 parin pääkaaviossa. Tosin Oláhin pelikunto ratkeaa vasta keskiviikkona.


Maanantai 25.10.

MS QR2 Benedek OLAH FIN (WR78) – Patrik JUHASZ HUN (WR585) 3-0 (11-8, 11-4, 13-11)

Oláh pelaa tiistaina klo 18.45 pääsystä 32 pelaajan pääkaavioon Venäjän Alexander SHIBAEVIA (WR87) vastaan.

”Pelasin Juhaszia vastaan taktisesti erittäin hyvin. Viimeksi pelasin Shibaevia vastaan junnuna ja hävisin 4-0.  Tiistaina on odotettavissa kova matsi. Tsemppaan sata lasissa, enkä varmasti halua hävitä.”


Sunnuntai 24.10.

MS QR1 Benedek OLAH FIN (WR78) – Jordy PICCOLIN ITA (WR253) 3-1 (12-10, 11-6, 8-11, 11-5)

”Perusvoitto, vaikka vastustajalla oli pahat syötöt. Olosuhteet olivat vähän vaikeat, kun treenihallissa pelataan rappusten alla erilaisella alustalla ja sitten mennään pelaamaan matsit jäätävän isoon korishalliin. Näihin olosuhteisiin pitää vaan olla valmiina, eikä välittää niistä. Peli rullasi kuitenkin ihan hyvin ja rystystä olen erityisen iloisen ja jopa vähän yllättynyt. Kokonaisuutena peli oli hyvin hallussa, eikä siinä tarvinnut tehdä mitään erikoista.”

Oláh kohtaa maanantaina kello 20.10 Suomen aikaa karsintojen toisella kierroksella Unkarin Patrik Juhaszin. Pääsy 32 pelaajan pääkaavioon vaatii kolme voittoa.

MS QR1 Niagol STOYANOV ITA (WR103) – Alex NAUMI FIN (WR266) 3-0 (11-5, 11-7, 11-6)

”Ei tästä pelistä jäänyt hirveästi kerrottavaa. Vastustaja oli kyllä eri tasolta kuin minä ja pelasi todella hyvin ja fiksusti. Itsekään en mielestäni pelannut kovin huonosti, mutta en oikein löytänyt keinoja pisteiden tekemiseen. Vastustaja ei myöskään tehnyt itse helppoja virheitä. Pitää vaan treenata kovemmin ja tulla vähän paremmaksi pelaajaksi, jotta näitä vastaan olisi parempia saumoja.”

Naumin kaksinpelit päättyivät ensimmäiselle karsintakierrokselle.

 

Vastaa