STARXMAS (C) – Kilpailukutsut

TAKAISKU! 

Ammattinyrkkeilijät ovat varanneet koko Ruskeasuon urheiluhallin lauantaiksi 11.12. jotain EM-ottelua ja nyrkkeilyiltaa varten. Yläsalikin on suljettu, koska kyseessä on yleisötilaisuus.  Tarvitsevat myös pukukopit käyttöönsä jne. En saanut tästä tietoa, koska unohdin neljän Starin järjestämän syyskauden tapahtuman varausruljansissa varata viikonlopun STARXMAS:ia varten. Salia emme olisi saaneet, mutta oltaisiin saatu sentään tieto siitä ajoissa.  Mutta ei tämä niin vakavaa ole. Järjestetään yksipäiväinen kilpailu STARVEMBER:in tapaa. Yritän saada kutsun pian saada näkyville. Toivottavasti vuonna 2022 päästään viimein taas normaaliin rytmiin!

Harmin paikka mutta tosiasiat on otettava tosiasioina, joille ei voi mitään.

———————

Kilpailukutsun tekeminen oli vaikeaa (mitkä luokat?) varsinkin, kun kilpailuun tulee iso joukkue Virosta. En haluaisi laittaa 14 pöytää halliin, joten ryhmäkohtainen yläraja on normaali 48 pelaajaa. Kannattaa siis ilmoittautua mahdollisimman nopeasti, koska kisasta saattaa tulla loppuunmyyty.

(poistettu kutsu)

6 thoughts on “STARXMAS (C) – Kilpailukutsut

        1. Sehän on sitä vanhaa tekstiä, joka liittyy alkuperäiseen kaksipäiväisen kilpailun kutsuun, joka on vieläkin näkyvissä. Ei tässä ehdi mitään. Nytkin lentokentällä pingiksen vuoksi.

  1. Ei ole hätä tämän näköinen! Kunnon pingisviikonlopun saa itselleen, kun pelaa pe-la Jyväskylä Openin ja sitten sunnuntaina STARXMASin. 😉 Itse asiassa voisin luvata jopa palkinnon sille, joka vetää tuohon kolmeen päivään eniten pelejä.

Vastaa