18-19.12.2021 pelattujen kilpailujen ratingit

3974_Top-16

3971_sarja

kaikki_syyskauden_2021_ottelut

Ratingin_lukuohje_21_22

Edit: unohtui laittaa leikkuripäivä. 3974 Top-16 on 25.12.2021 leikkuripäivän tiedosto.

Seuroille taas muistutukseksi, että ratingista ei poistu yksikään pelaaja automaattisesti, vaan minulta pitäisi pyytää erikseen poistamista. Jos joku pelaaja ei ole yli viiteen vuoteen käynyt edes harjoituksissa, niin ehkä hänet voisi poistaa ratingista.

Ja tämän vuoden puolella pelattujen sarjamatsien ottelut pitäisi syöttää sarjajärjestelmään vielä tämän vuoden puolella. Jos ei jostain syystä onnistu, niin minulle viestiä, niin viivästytän uuden kauden ratingtiedostojen valmistelua.
Ja kauden aikana pelatut ottelut voi tarkistaa tuosta ”kaikki syyskauden 2021 ottelut-tiedostosta. Myös tähän pätee tuo, että mahdolliset virheet pitäisi ilmoittaa tämän vuoden puolella.Sen jälkeen virheitä ei korjata elleivät ne ole merkittäviä ja vaikuta usean pelaajan ratingiin.

kysymykset jori.haataja@outlook.com
Outlookki on aiheuttanut ongelmia viime aikoina, joten laitetaan tähän vielä varaposti, mistä saa tarvittaessa kiinni. jori.haataja@protonmail.com

Vastaa