Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2022

Toinen perättäinen kummallinen pöytätennisvuosi alkaa olla takana ja kolmas pahaenteisen todennäköisesti edessä. Kaikista ongelmista huolimatta voimme arvioida, että olemme selvinneet vähintään välttävästi.

Syksyn osalta lähes kaikki tapahtumat, myös rästiin jääneet, onnistuttiin viemään läpi ja esimerkiksi Finlandia Openin ja TOP-16 -finaalin osalta jopa onnistuneesti. Vuoden viimeinen Pöytätennislehtikin tipahtanee postiluukuista piakkoin.

Kukaan ei tiedä, kuinka tuleva pingiskevät käynnistyy tai – pahimmassa tapauksessa – käynnistyykö se ollenkaan ja ainakaan kaikkien pelihalullisten osalta. Voi hyvin olla, että vähintään osassa maata ainakin aikuispelaajien harjoitukset keskeytyvät taas toviksi.

Käännetään katse ensi vuoteen ja toivotaan parasta. Ja tehdään omalta osaltamme kaikki mitä voimme – otetaan rokotukset, noudatetaan viranomaisten hygieniaohjeita ja vältetään tarpeetonta kanssakäymistä.

Rauhallista joulua ja uuden paremman pöytätennisvuoden 2022 odotusta

Esko Heikkinen

Vastaa