Alex Naumi – Ruotsin Liigacup – 5.-6.1.2022

Alex Naumin edustama Eslövs AI BTK joutui luovuttamaan Liigacupin voittopokaalin Halmstad BTK:lle. Keskiviikkoillan välierissä Eslöv voitti Spårvägens BTK:n erin 10-8. Toinen välierä Söderhamns UIF – Halmstad BTK päättyi 7-10. Torstaina pelatussa loppuottelussa Halmstad oli Eslöviä vahvempi niukasti 10-9.

Loppuottelu: Halmstad BTK – Eslövs AI BTK 10-9

Alex Naumi ei ollut loppuottelussa pelaavassa kokoonpanossa. Kaksinpelien jälkeen erävoitot olivat tasan 9-9, jotten Liigacupin voitto ratkaistiin yhdessä nelurierässä. Siinä Halmstadin Borgar Haug ja Fabian Åkerström kaatoivat Eslövin Daniel Kosiban ja Truls Möregårdhin 11-9. Eslövin Eric Glodilla oli viimeisessä kaksinpelissä kolme mestaruuspalloa Åkerströmiä vastaan, mutta ei pystynyt ratkaisemaan cupvoittoa joukkueelleen.

”Iso pettymys koko seuralle”, Naumi summasi voiton lipsumisen käsistä.


Liigacupin tulokset

https://www.profixio.com/fx/serieoppsett.php?t=SBTF_SERIE_AVD13449&k=LS13449&p=1

Jokaisessa pelissä pelataan kolme erää. Ottelun voittaa joukkue, joka saa ensimmäisenä kymmenen erävoittoa.  Mikäli kaksinpelien jälkeen tilanne on 9-9, pelataan yksi nelinpelierä. Ruotsissa on käytössä myös ns. Golden point -sääntö eli erävoittoon riittää yhden pisteen ero (11-10).


Välierä 1: Spårvägens BTK – Eslövs AI BTK 8-10

S3 Friis, Martin – Naumi, Alex 3-0 (11-7, 11-8, 11-9)

”Omaan peliin olen todella pettynyt, mutta onneksi sillä ei nyt loppujen lopuksi ollut merkitystä. Hyvä suoritus joukkueelta – torstaina finaali Halmstadia vastaan.”

Välierä 2: Söderhamns UIF – Halmstad BTK 7-10

Eslövs AI BTK ja Halmstad BTK torstaina klo 16 pelattavaan loppuotteluun.

 

Vastaa