Veteraanien TOP-8 – Kilpailutulokset

Pikku hankaluuksien jälkeen tulokset ovat nyt tämän linkin takana: Veteraanien TOP-8 tulokset.pdf

Vaihteluna aiempiin vuosiin nyt saatiin pelattua myös naisten N40(+)-luokka. Luokan kärkisijoitetut olivat tässä järjestyksessä Ildiko Kadar / MBF, Marie-Louise Skog / Maraton ja Oksana Ruotsalainen / PT 75. He pitivätkin pintansa hyvin muita kilpailijoita vastaa, ja keskinäiset ottelut olivat tiukkoja. Oksana haastoi mainiosti ykkös- ja kakkossijoitetut – Ildikoa vastaan tuli tiukka 3-2 tappio luokan jos ei koko kilpailun pisimmässä ottelussa, mutta Skogin Ruotsalainen yllätti ja voitti 3-2. Näin viimeisellä kierroksella oli voittaja vielä auki, mutta Ildiko Kadar voitti kärkikamppailun 3-1 ja kuittasi samalla mestaruuden. Niinkuin sanotaan, voittajan on helppo hymyillä. Ruotsalainen päätyi näin toiseksi ja Skog kolmanneksi.

M60-luokan kärkisijoitetut olivat Xisheng Cong / PT Espoo, Kari Saarinen / HUT, ja Juha Kangas / TuPy. Kisa ei ollut täysin tämän kolmikon voittokulkua, sillä Julius Muinonen nitkautti jalkaansa ja joutui lopettamaan hötkyilyt ja kuittasi voiton sekä Congia että Saarista vastaan. Kun muita yllätyksiä ei nähty, niin kisa oli hyvinkin auki vielä viimeisellä kierroksella. Se tosin oli selvää että kärkikaksikon kamppailu ratkaisi voittajan, mutta kakkos- ja kolmossija olivat sen jälkeen auki. Saarinen voitti kuitenkin Congin suoraan 3-0 ja kun samalla Hyyppä voitti Muinosen (jonka jalka oli vertynyt vai ehkä vaan Hannu pelipäällä?), niin Julle putosi mitalikolmikosta. Saarinen oli ykkönen, Cong toinen ja Kangas kolmas.

M70 pelattiin pelaajien yksimielisen kannatuksen saattelemana alkupooleilla, joiden keskinäiset ottelut jäivät jatkossa voimaan. Alkupooleista ylempään jatkopooliin Seppo Reiman/PT-2000 ja Jukka Somervuori/BK, joista Somervuorella kuitenkin taskussaan voitto keskinäisestä ottelusta, sekä Håkan Nyberg/PT-Helsinki ja Robert Ådahl/Wega, ja Hokilla samoin voitto keskinäisestä mukanaan. Ylemmässä jatkolohkossa vältettiin nipin-napin ristiinpeluut, ja järjestys oli selvä: Nyberg ykkönen, Somervuori kakkonen ja Reiman kolmonen.

Vastaa