PT Espoon kevätkisat – ilmoittautuneet ja kisainfoa

Linkissä ilmoittautuneiden lista PT Espoon kevätkisoihin: Ilmoittautuneet_kevätkisat 2022.xlsx

Päivitystä: Lauantain MK-luokan sijoitetut pelaajat ovat Mika Räsänen, Arttu Pihkala, Juhana Tuuttila, Sami Hattunen, Pekka Ågren sekä Teemu Oinas, ja heillä pelit alkavat klo 13. Muiden MK-luokan pelaajien pelit alkavat kisakutsun mukaisesti klo 9.

Tarkista oma ilmoittautumisesi luokkakohtaisesti ja ilmoita mahdollisista virheistä pikaisesti osoitteeseen info@ptespoo.net. Ilmoitattehan myös peruutuksista mahdollisimman nopeasti samaan osoitteeseen.

Muutama pelaaja on varasijalla lauantain luokissa M-1800 ja M-1400 sekä sunnuntain luokassa M-1900. Heidät on merkitty punaisella värillä listaan. Ilmoitamme varapelaajille heti, mikäli paikkoja vapautuu.

Lauantai-illan luokkiin (NK, M-1200 ja M-800) mahtuu vielä muutama mukaan ja otamme  ilmoittautumisia vastaan ko. luokkiin torstaihin saakka. Jos haluat näihin luokkiin mukaan, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen info@ptespoo.net.

Vastaa