WTT Contender Zagreb (CRO) 13.-19.6.2022

Benedek Oláhin kaksinpelit Kroatiassa järjestettävässä WTT Contender -kisassa päättyivät pääkaavion ensimmäiselle kierrokselle. Maailmanrankingin perusteella suoraan 32 parhaan joukkoon suomalainen hävisi torstai-iltana korealaiselle Jang Woojille suoraan 0-3 (6-11, 8-11, 6-11).

– Oma syöttö ei toiminut niinkuin pitäisi, eikä sitä kautta saatu hyviä tilanteita voittaa pisteitä. Myös helppoja virheitä tuli liikkaa, valmentaja Mattias Bergkvist harmitteli.

Oláhin kausi jatkuu jo tulevalla viikolla Slovenian WTT Feeder -kisassa. Otocecissa suomalaisista ovat mukana myös Alex Naumi, Anna Kirichenko, valmentaja Johanna Kaimio sekä kansainvälinen tuomarimme Joonas Kivimäki. Oláh ja Naumi on sijoitettu suoraan 64 pelaajan pääkaavioon, Kirichenko aloittaa kisat maanantaina karsinnoista.

Otteluohjelma ja tulokset (aikaero 1 h)

Livestream (T1-T4)


15.6.2022

Benedek Oláhilla pitää kiirettä. Tiistaina suomalainen tuuletteli Ranskan Pro A -liigan pronssimitalia, keskiviikkona oli ohjelmassa lento Kroatiaan ja torstaina isketään Zagrebin WTT-kisassa Jang Woojinin (WR37) kimppuun. Viime vuoden syyskuussa Oláh otti Dohassa uransa toistaiseksi kovimman voiton Jangista. Tuolloin korealainen oli maailmanlistalla sijalla 12.

R32 JANG Woojin KOR – Benedek OLAH FIN 3-0 (11-6, 11-8, 11-6)


14.6.2022

Suomalaisottelut tiistaina

MD QR1 Jordan WYKES JEY / Alex NAUMI FIN – Maciej KUBIK / Samuel KULCZYCKI POL 0-3 (4-11, 7-11, 6-11)

Wykensin ja Naumin neluritaival päättyi karsintojen ensimmäiselle kierrokselle.


13.6.2022

Suomalaisottelut maanantaina

MS QR1 CHOY Chun Kit HKG – Alex NAUMI FIN 3-2 (12-14, 11-8, 11-9, 8-11, 15-13)
Naumin kaksinpelit päättyivät karsintojen ensimmäiselle kierrokselle.

– Tiukka tappio. Alexin syöttö ei ollut ihan niin hyvä kuin normaalisti. Se oli ehkä suurin murhe. Alex nousi hienosti peliin mukaan, mutta kolmen ottelupallon jälkeen tappio tietenkin harmittaa. Pöytätennis on välillä tällaista, valmentaja Mattias Bergkvist summasi.

WS QR1 Anna KIRICHENKO FIN – Hana ARAPOVIC CRO 0-3 (15-17, 10-12, 5-11)
Myös Kirichenkon kaksinpelit päättyivät karsintojen ensimmäiselle kierrokselle.


12.6.2022

Benedek Oláh, Alex Naumi ja Anna Kirichenko edustavat Suomea Zagrebissa, Kroatiassa maanantaina 13. kesäkuuta alkavassa WTT Contender -kilpailussa.

Naumi (WR220) ja Kirichenko (WR516) aloittavat kaksinpeliurakkansa karsinnoista, Oláhin maailmanlistasijoitus (55:s) riittää suoraan torstaina alkavaan pääkaavioon. Ennen tätä Oláh taistelee vielä tiistaina Ranskan Pro A -liigan mitalista, kun sarjassa kolmantena oleva Jura Morez TT kohtaa kotona kauden päätösottelussa C’Chartresin.

Naumin ensimmäinen vastustaja Zagrebissa on sijoittamaton 18-vuotias hongkongilainen Choy Chun Kit. Ottelu pelataan maanantaina kello 11.40 Suomen aikaa ja sen voittaja kohtaa illalla kello 18.50 karsintojen toisella kierroksella puolalaisen Maciej Kubikin (WR115).

Kirichenko puolestaan pelaa avausottelunsa kello 12.50 Kroatian Hana Arapovicia (WR164) vastaan. Ottelun voittaja kohtaa toisella kierroksella Egyptin Yousra Helmyn (WR72). Pääkaaviopaikkaan vaaditaan neljän karsintakierroksen selvittämistä.

Naumilla on Kroatian ohjelmassa myös nelinpeli yhdessä jerseyläisen Jordan Wykesin kanssa. Suomalaisväriä Zagrebissa edustaa kansainvälinen tuomarimme Joonas Kivimäki.

 

Vastaa