Kiitos EPYG-talkooväelle

Autoimme Pajulahtea EPYG-kisan järjestämisessä ja paikalla oli kohtalainen joukko talkooväkeä. Asko Rasinen toimi ylituomarina ja luokittelussa ja otteluita tuomitsivat ulkomaisten apujemme lisäksi ainakin Esko Akkanen, Suphanat Chonwachirathanin, Vincent Joki, Raimo Jokitulppo, Barry ja Mia Kellow, J-P Mäkelä, Antti Posti ja Sami Pyykkö (toivottavasti kenenkään nimi ei unohtunut…).

Kenttäpäällikkö Taneli Keinonen toimi  tuomaripäällikkönä, toiminnanjohtaja Mika Räsänen arvonta- ja tulosoperaattorina, varapuheenjohtaja Sonja Grefberg yleisjohtajana ja lopputulos oli, että kisat sujuivat vähintään hyvin.

Pöytätennisliiton puolesta kaikille hyvää kesää sekä lämmin kiitos. Ja tietenkin onnittelut hienot kisat pelanneelle Aarolle ja häntä ”koutsanneille” Mara Autiolle ja Aino Tapolalle.

Esko Heikkinen

Vastaa