Viron junioriavoimien tuloksia 11.-13.11.2016, Annika Lundströmille hopeaa

Viron junioriavoimien tuloksia 11.-13.11.2016

Joukkuekisat:
Junioripojat, Suomi 5.
Junioritytöt, Suomi 5.

Kaksinpelit:
Estonian GP miehet: Arttu Pihkala 6., Matias Ojala 19., Veeti Valasti 32.
Estonian GP naiset: Annika Lundström 9.
Junioritytöt: Annika Lundström 2.

Anders Lundströmin raportti Annikan peleistä:

Annika Lundström (2000 syntynyt) eteni loppuotteluun Viron ITTF kisan junioriluokassa. Puolivälierässä ja välierässä kaatui vakuuttavalla ja kovalla kierrepelillä ensin Ruotsin rystynokittaja Emelie Ekman 3-1 (tilanteesta 9-11, 4-8) ja sitten Ruotsin Maja Andersson myös 3-1 (0-1 alla). Finaalissa tuli vastaan vanha tuttu Viron Airi Avameri joka oli erittäin lähellä puolivälierä paikkaa kesällä, 1998 syntyneiden Juniorien EM kisoissa. Finaali oli vaikea alussa (3-11, 5-8) mutta toisessa erässä timeoutin jälkeen löytyi toimiva taktiikka ja mahtitsemppi (11-9) ja kolmaskin erä eteni erittäin tasaisena tilanteeseen 7-8 mutta lopulta Airin vaikea pelityyli (pitkä-näppylä blokeeraus lähellä pöytää ja kova kämmen) vei voiton. Ottelu oli vaikean alun jälkeen erittäin korkeatasoinen sisältäen todella huikeita ja pitkiä ralleja.

Annikan isojen muutosten vuoden jälkeen (muutettu tekniikka, nopeampi mailarunko) sunnuntain pelitasoon voi olla todella tyytyväinen ja se antaa hyvän pohjan tulevaisuutta ajatellen.

Tulokset: http://www.lauatennis.ee/web/node/1344

Vastaa