WTT Youth Contender Helsingborg 8.-14.8.2022

Kolme pääkaaviopaikkaa tuliaisina Ruotsista

Päivitetty 10.8.2022 klo 12.20

Keskiviikon 10.8. suomalaistuloksia

U15: R32 Lassi LEHTOLA FIN – Giacomo IZZO ITA 1-3

Lehtolan U15-kaksinpelit päättyivät pääkaavion ensimmäiselle kierrokselle.

U19: R32 GIL Minseok KOR – Aleksi RASANEN FIN 3-0

Räsäsen U19-kaksinpelit päättyivät pääkaavion ensimmäiselle kierrokselle.

– Lassi pelasi kisojen parhaan pelinsä ja haastoi italialaisen tosissaan, mutta tuloksena lopulta 1-3 -tappio. Ensimmäisen erän muutama eräpallo lipsui harmittavasti vastustajalle. Aleksi pelasi ihan hyvin, mutta vikkelä korealainen hallitsi kuitenkin peliä vastavedoilla, valmentaja Mika Räsänen analysoi keskiviikon pelit.

– Kisoissa oli todella kova taso, ja mukana oli aikaisempaa enemmän pelaajia Koreasta, Japanista ja Taiwanista. Nämä myös jyräsivät vakuuttavasti kaikissa poikien luokissa, Räsänen totesi.

Ohjelma ja tulokset (aikaero 1 h)

Kuvagalleria


Lehtola ja Räsänen pääkaavioon Ruotsissa

Tiistain 9.8. suomalaistuloksia

U15: Lassi Lehtola (voitot 1-1) eteni alkulohkosta 32 pelaajan pääkaavioon. Leon Viherlaihon (1-2) pelit päättyivät alkulohkoon.

U19: Aleksi Räsänen (1-1) pääkaavioon. Sam Khosravin (0-3) pelit päättyivät alkulohkoon.

– Aleksi ja Lassi lohkokakkosina jatkoon. Aleksilla todella vahvaa peliä englantilaista vastaan, peli oli hallussa alusta saakka ja tuloksena selkeä 3-0 -voitto. Lohkon korealainen oli liian vahva. Samin pelit lähtivät huonosti käyntiin hieman turhalla häviöllä, eikä neljän pelaajan lohkossa tullut lopulta voittoja. Lohkon kaksi aasialaista vastustajaa olivat hyviä, valmentaja Mika Räsänen raportoi Ruotsista.

– Lassi eteni ensimmäistä kertaa U15-luokan pääkaavioon voitettuaan tanskalaisen vastustajan. Lassi pystyi varsinkin erien lopussa tarkentamaan peliä ja pelaamaan aktiivisesti, jolla nappasi sitten 3-0 -voiton. Tässäkin lohkossa ykkössija meni korealaiselle. Leon voitti tanskalaisen vastustajan 3-0, mutta tappiot intialaiselle ja saksalaiselle päättivät pelit. Varsinkin avausottelu saksalaista vastaan oli ajoittain hyvää peliä, Räsänen summasi.


8.8.2022

Khosravilla hyvä avauspäivä Ruotsissa

Sam Khosravi, Aleksi Räsänen, Lassi Lehtola ja Leon Viherlaiho pelaavat Ruotsin Helsingborgissa järjestettävissä WTT Youth Contender -kilpailussa. Kaikilla suomalaisilla on ohjelmassa kaksi kaksinpeliluokkaa (U19/U17 ja U17/U15).

Kilpailut alkavat maanantaina U17-luokalla, tiistaina ja keskiviikkona jatketaan U15- ja U19-luokilla. Suomalaiskvartetin valmentajana Helsingborgissa toimii Mika Räsänen.

Maanantain 8.8. suomalaistuloksia

U17: Sam Khosravi (voitot 1-1) eteni ainoana suomalaisena alkulohkosta 32 pelaajan pääkaavioon. Aleksi Räsäsen (1-2), Lassi Lehtolan (0-2) ja Leon Viherlaihon (0-3) pelit päättyivät lohkovaiheeseen.

R32 Bodhisatwa CHAUDHURY IND – Sam KHOSRAVI FIN 2-3
R16 Sam KHOSRAVI FIN – KWON Hyuk KOR 1-3

Khosravin U17-kaksinpelit päättyivät pääkaavion toiselle kierrokselle. Tiistaina ja keskiviikkona on ohjelmassa U19- ja U15-luokat.

– Sam heräsi alkulohkon toisessa ottelussa intialaista vastaan pienestä horroksesta 1-2 -alatilanteessa ja otti lopulta kakkospaikan. Ensimmäinen jatkopeli, tiukka 3-2 -voitto, saattoi olla Samin paras peli vasenkätisiä vastustajia vastaan. Ne ovat olleet tähän asti hieman hankalia. Samilla oli saumat mennä puolivälieriin, mutta päivän neljänteen peliin ei saanut enää ihan parasta terävyyttä, valmentaja Mika Räsänen summasi.

– Myös Aleksilla oli täydet saumat jatkoon – hyvää peliä korealaista vastaan, mutta loppupallot lipsuivat vastustajalle. Lisäksi ruotsalainen otti muutaman haamupalautuksen kovista avauksista tärkeissä paikoissa. Lassi ja Leon paransivat peliä päivän aikana. Tiistaina haetaan ”oman” U15-luokan peleistä voittoja, Räsänen jatkoi.

 

Vastaa