Kiinan maajoukkuepelaajia Suomessa

Kiinan maajoukkueryhmään kuuluvat miespelaaja Zhou Qihao sekä naiset Chen Xintong ja Qian Tianyi olivat perjantai-aamuna Ruskeasuolla harjoittelemassa. Treenisessio Ruskeasuolla tuli eteen hieman yllättäen ja apuna järjestelyissä toimi jälleen PT Espoon Xisheng Cong. 

Kiinalaisten joukkue oli palaamassa kisamatkalta Suomen kautta takaisin Kiinaan, kun korona pisti suunnitelmat uusiksi. Samalla meni uusiksi myös aikataulu kotiinpaluun suhteen, sillä 20 päivän pelireissulta vain valmentaja palaa viikonloppuna kotimaahan ja pelaajat jatkavatkin lauantaina Tsekkeihin kohti seuraavaa WTT-kisaa. 

Perjantaina Ruskeasuolla aamutreeneissä olleet muutamat kotimaiset pelaajamme pääsivät myös hieman kokeilemaan kansainvälistä pelitasoa.

One thought on “Kiinan maajoukkuepelaajia Suomessa

  1. Videoita olisi katsonut mielellään paljon enemmänkin! Mutta mielenkiintoinen ilta varmaankin. Jos kiinalaiset olisivat tulleet vähän myöhemmin, he olisivat voineet osallistua Starin Syksyn starttiin.

Vastaa