Finland Para Open päätöksessä – ulkomaisen median juttuja

Edit 13.9.2022

Pajulahden kisasta on ollut paljon tarinoita myös muilla mailla. Tämän jutun lopussa mallina Ruotsin liiton ja ETTU:n raportointia. ITTF seurasi kisaa aktiivisesti omilla sivuillaan koko ajan.

——————————————————–

Pajulahden Finland Para Open -kilpailu saatiin päätökseen sunnuntaina iltapäivällä. Sunnuntaina pelattiin vain nelinpelejä ja suomalaiset saivat kaksi mitalisijaa. Merkille pantavaa oli lisäksi Timo Averianovin kova taistelu päivän otteluissa.

Aino Tapola ja Etelä-Korean Jung Young A voittivat naisten nelinpelin WD10 ja Timo Natunen ylsi miesten MD4-luokassa Englannin Andrew Guyn kanssa pronssimitaleihin.

Kisat sujuivat mainiosti. Siitä suuri kiitos lankeaa paitsi ITTF:n kisakoneistolle, myös omalle toimitsijajoukollemme pallopoikia ja -tyttöjä myöten. Kotimaiset tuomarit hoitivat osuutensa kunnialla ja varsinkin Sonja Grefberg, Taneli Keinonen, Asko Rasinen ja Mika Räsänen tekivät taas kerran suururakan. Kiitos myös ”omille” kisalääkäreillemme Rauli Franssilalle ja Christian Kleinille.

Kiitos kaikille kotimaisille toimijoille, mutta aivan erityisesti meidän on kiitettävä Pajulahden staabin Laura Kittelää ja Antti Mäkistä, joiden panos kisojen taustojen sujuvuuden takaamisessa on omaa luokkaansa.

Huippuluokan pyörätuolinelinpeliä luokassa MD8. Ranskalaisvoittajat kuvassa oikealla.

Saamme olla ylpeitä myös parapelaajistamme, jotka suoriutuivat omasta osuudestaan hekin mainiosti.

Kisajuttu Ruotsin liiton sivuilla

Juttu ETTU:n sivuilla

Kisojen kaikki tulokset löytyvät linkin takaa ITTF:n varsin kätevästä tulospalvelusta

ITTF:n kisasivut

2 thoughts on “Finland Para Open päätöksessä – ulkomaisen median juttuja

  1. Olin ensimmäistä kertaa mukana Para kisoissa ja täytyy sanoa, että olipa hienot kisat! Pelaajien taitotaso oli huippuluokaa ja onnistuneista suorituksista riemuittiin aidosti. Joukkuekaverit kannustivat äänekkäästi omiaan ja hallissa oli sen myötä hieno tunnelma. Hyvää jatkoa ja menestystä Suomen joukkueelle tuleviin kisohin!

Vastaa