Ängby International 30.10.-6.11.2022

Maria Girlealle U18-luokan voitto Ängbyssä

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Pöytätennisliitto (@pingisliitto) jakama julkaisu

Lassi Lehtola ja Luka Oinas puolivälieriin Ängbyssä

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Pöytätennisliitto (@pingisliitto) jakama julkaisu

Kaikki tulokset löytyvät täältä: http://resultat.ondata.se/000865/


4.11.2022

Perjantaina suomalaisten otteluvoitot olivat haastavien luokkien vuoksi tiukassa, mutta toki niitäkin nähtiin. Maria Girlea ja Marina Donner pelasivat naisten luokassa pääkaavioon. Maria voitti sielläkin avauspelin ja haastoi sijoitetun pelaajan hyvin paikasta kvarttaan. Hyvä suoritus Marialta.

20-vuotiaissa suomalaisvoitosta vastasi Leon Viherlaiho. Maria Girlea ja Lassi Lehtola hävisivät tiukat viisieräiset. Myös Juho Kahlos haastoi hyvin voitosta omassa pelissään. 13-vuotiaissa Luka Oinas otti yhden voiton.

Lauantaina jatketaan 18- ja 14-vuotiaiden luokilla.


Joukkuekilpailu pelattiin torstaina suomalaisten osalta loppuun. Kadettipojat (Lassi Lehtola ja Leon Viherlaiho) selvisivät lohkossaan kakkoseksi voittamalla Norrtulls 2:n ja Spårvägen 3:n. Kvartassa ääriniukka 2-3 tappio Luxemburg 2:lle. Hyvä suoritus kadettipojilta kokonaisuudessaan.

Minikadetit (Luka Oinas ja Jimi Koivumäki) voittivat Latvian 1:n 3-2 ja hävisivät Ängby 2:lle 1-3 sekä Israelilaisjoukkueelle 2-3. Nelinpelissä pojat loistivat, tosin Israelia vastaan tuli viidennen jatkopalloilla tappio. Jatkopelit jäivät haaveeksi. Hyvä suoritus kaksi vuotta alaikäiseltä joukkueelta joka tapauksessa.

Pelit jatkuvat tänään useilla eri luokilla.


Suomalaispelaajia ja valmentajia on mukana 3.-6. marraskuuta Ruotsin Ängbyssä järjestettävässä kansainvälisessä kilpailussa.

Suomen joukkue:  Marina Donner, Maria Girlea, Leonid Pullinen, Juho Kahlos, Lassi Lehtola, Leon Viherlaiho, Jimi Koivumäki ja Luka Oinas.

Valmennus: Mattias Bergkvist ja Teemu Oinas.

Kisasivusto (tuloslinkit alareunassa)


1.11.2022

Ängbyn kansainvälinen harjoitusleiri on käynnistynyt tänään Vällingbyn hallissa. Mukana on lähes 50 junioria Ruotsista, Suomesta, Tanskasta, Latviasta, Luxemburgista ja Israelista. Suomen osallistujat ovat Luka Oinas ja Jimi Koivumäki.

 

Vastaa