STARXMAS, Star (C) – Kilpailukutsut

STARXMAS ON TÄÄLLÄ TAAS KAKSIPÄIVÄISENÄ!

Nostan tämän taas väkisin ylös, koska kilpailukutsu ei pääse missään vaiheessa Tapahtumia-osioon, koska se on täyttynyt sarjaturnausten kuitsuilla.

Ensimmäisen kerran kolmeen vuoteen voimme järjestää STARXMAS-kilpailut kaksipäiväisinä. Edellinen kerta oli joulukuu 2019, kisoja ei ollut ollenkaan 2020 ja vuonna 2021 kilpailut olivat yksipäiväiset päällekkäisyyksien välttämiseksi. Koronakin taisi vielä painaa päälle.

Käytössä on sama luokkajako kuin kahdessa edeltävässäkin Starin kilpailussa. Ei ole syytä muuttaa toistaiseksi, koska on toiminut hyvin. Esim. juniori-rating -luokka on mahdollinen vain, jos on varmuus, että pääkaupunkiseudun seurat kokoavat juniorinsa keskitetysti mukaan. Muuten ei koko salia voi varata luokalle.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Vastaa