Keravalla hieno aloittelijakisa

PTS Sherwood järjesti ykköspuuhamiehensä Tapio Passisen johdolla hienot aloittelijakisat Keravalla. Mukana oli viitisenkymmentä lasta. Kisoja oli mietitty huolella ja toimitsijaväkeä riitti.

Katselimme kisaa liiton kenttäpäällikön Taneli Keinosen kanssa ja näytti kovasti siltä, että Tapion lanseeraama ”vanhemmat ja isovanhemmat mukaan” -konsepti näyttää toimivan enemmän kuin hyvin. Lapset olivat innoissaan ja niin olivat vanhemmat ja järjestäjätkin.

Onneksi olkoon PTS Sherwood, näitä tapahtumia tarvitaan lisää!

Kahdeksalla pöydällä pelattiin.

Palkintojenjaot toteutettiin huolella. Lapset olivat tyytyväisiä, kun pystejä ojenteli Pongfinity-Otto.

Tuija Jokinen on yksi innokkaista keravalais-isovanhemmista. Kokeneemmat lajiharrastajat muistavat vielä Tuijaakin paremmin hänen isoveljensä, Keravan pöytätenniksen pienen suuren miehen Jarmo Jokisen. Jarmon poismenosta tuli 27. marraskuuta 35 vuotta.

Vastaa