Juniorileiri, valmentajapäivä ja Junioreiden TOP, Oulu 16.-18.12.2022 – info

Leirillä on mukana mahtavat 26 pelaajaa. Sunnuntain kilpailuun osallistuu 25 pelaajaa. Leiri on siis suhteellisen täynnä., mutta kilpailuun olisi mahtunut hyvin tuplamääräkin pelaajia. Kilpailun lopullinen ohjelma tehdään lauantai-iltana ja sen aikataulutavoite on klo 10.00 – 16.00. Pelataan pelejä tiiviiseen tahtiin ilman isompia taukoja. Leirin ohjelma on suunniteltu niin että kaikki olisivat mahdollisimman valmiita pelaamaan sunnuntaina hyvin. Esim. venyttelyjä on lisätty ohjelmaan.
Lauantai-illan valmentajakoulutuksen joudumme perumaan, koska siihen ilmoittautui vain yksi OPT-86:n ulkopuolinen valmentaja. Yritämme järjestää Vladimir Brilin valmentajaseminaarin SPTL:n valmentajailtana Teams-kokouksena ensi vuoden alussa.
Leirin ruokailuun suosittelemme Ravintola Tarantella tai Pizzeria Lain. Molemmat ovat kävelyetäisyydellä.
Valmentajia meillä on mukana leirillä Vladimir Bril, Tatiana Poliakova, Taneli Keinonen ja Teemu Oinas.
Tervetuloa leirille ja kilpailuun!

Vastaa