WTT Star Contender 27.2.-5.3.2023 Goa, Intia

Benedek Oláhin hyvä taistelu ei riittänyt Kristian Karlssonin (WR19) kaatoon

Benedek Oláh ja Marina Donner olivat mukana helmi-maaliskuun vaihteessa Intian Goassa pelattavassa WTT Star Contender -kisassa. Oláh eteni pääkavion toiselle kierrokselle, Donnerin turnaus päättyi puolestaan karsintojen avausotteluun.

to 2.3. MS R32 Benedek OLAH FIN (WR61) – Kristian KARLSSON SWE (WR19) 1-3 (7-11, 4-11, 11-9, 9-11). Kristian Karlsson jatkaa 16 parhaan joukkoon.

– Kaveri pelasi taktisesti niin hyvin, ettei antanut pelata rystyä juuri ollenkaan. Ihan sama mihin löin, niin hän sai täydellisiä blokkeja takaisin. Olin koko ajan hieman altavastaajana. Tuossa pelissä, jos jossakin, olisin tarvinnut valmentajaa. Tsemppasin ja yritin, mutta en löytänyt keinoja vastustajan murtamiseen. Pelasin ihan hyvin, mutta kaveri vielä paremmin.

Oláhin matka jatkuu Intian suoraan Singaporeen, jossa pelataan 7.-19. maaliskuuta WTT Smash -kisat.

Otteluohjelma ja tulokset (aikaero 3,5 h)

Livestream

Kuvagalleria


1.3.2023

Benedek Oláh 32 parhaan joukkoon

Benedek Oláh (WR61) on sijoitettu Goassa rankingin perusteella suoraan keskiviikkona alkavaan 48 pelaajan pääkaavioon, Marina Donnerin pelit päättyivät karsintojen ensimmäiselle kierrokselle.

ke 1.3. MS R64 Benedek OLAH FIN (WR61) – Adrien RASSENFOSSE BEL (WR194) 3-0 (11-6, 11-7, 11-6). Oláh 32 parhaan joukkoon, torstaina pelattavalla toisella kierroksella on vastassa ruotsalainen Kristian Karlsson (WR19).

– Kaveri pelasi hyvällä taktiikalla eli antanut minun pelata rystyä ollenkaan. Minulla oli kuitenkin keskittyminen kohdallaan, vaikka olin erittäin hermostunut. Täällä on ihan älyttömän kuuma (+34 C). Oma taktiikkakin toimi ihan hyvin – hyvät lyhyet palautukset ja puolipitkistä pääsin avaamaan.  Tiesin, että vastustaja on kehittynyt huimasti viime kohtaamisesta. Keskittyminen ja hyvä taktiikka ratkaisivat voiton, Oláh summasi.

WTT Star Contender -kisojen palkintopotti on yhteensä 250 000 dollaria, josta kaksipelien voittajat kuittaavat kymppitonnin.

Otteluohjelma ja tulokset (aikaero 3,5 h)

Livestream

Kuvagalleria


27.2.2023

Marina Donnerille tappio karsintojen avauskierroksella

ma 27.2. WS QR1 Marina DONNER FIN (WR437) – ZHANG Wenjing HKG (WR-) 1-3 (12-10, 3-11, 10-12, 8-11). Donnerin pelit päättyivät karsintojen avauskierrokselle.

Otteluohjelma ja tulokset (aikaero 3,5 h)

Livestream

Kuvagalleria

 

Vastaa