MAARDU-TALLINN OPEN 2023, 01.-02.04.2022, TALLINN

Monet ovat kysyneet hyvää kilpailua Virosta ja erityisesti Tallinnasta. Tässä olisi sellainen. Tosin pääsiäistä edeltävällä viikonloppuna, joten monet voivat olla jo matkoilla mutta kuitenkin.

Lauantaina ”tavalliset” kilpailut hyvine rahapalkintoineen. Sunnuntaina lasten GP, jossa ikäluokat 2008, 2010, 2012, 2014.

Voin suositella lämpimästi! Tarvittaessa kerron lisää.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

6 thoughts on “MAARDU-TALLINN OPEN 2023, 01.-02.04.2022, TALLINN

 1. Tämä kilpailu oli meillä harkinnassa mutta koska virolaisilla on kuulemma ”tapa” julkaista kutsu ja aikataulu viikkoa ennen kilpailua niin Oulusta asti kilpailuihin tuleminen on siten lähestulkoon mahdottomuus. Tuo sunnuntain aikataulu näyttää olevan semmoinen että meidän karavaani ei pääsisi sunnuntaina takaisin Ouluun asti. Toki pelaajia heillä on riittävästi omasta takaa ja Etelä-Suomesta tuonne on helppo kulkea ja mennä. Meiltä asti ei. Valitettavasti näin.

 2. Etelänaapurissa on tosiaan vähän erilainen kulttuuri viestinnän suhteen. Raaka kalenteri löytyy ELTL:n nettisivuilta ja lajiväki kyllä tietää kisojen ajankohdat, mutta tarkemmat aikataulut julkaistaan yleensä suhteellisen myöhään. Paikallisille sillä ei ole mitään merkitystä, kun aamulla ajelet kisapaikalla ja illalla pelien jälkeen takaisin kotiin. Tallinnasta Latvian rajalle on sama matka kuin Rovaniemeltä Haukiputaalle 😉

 3. Juu, minäkin olisin voinut sanoa jo monta vuotta sitten, millainen tuo kutsu on tänä vuonna ja mikä kisan aikataulu suurinpiirtein on. Siinä ei ole koskaan ainakaan mitään sellaista, joka vaatisi näkemään kutsun etukäteen. Tässä tapauksessa se olisi riittänyt, että Tallinnassa ollaan mielellään jo perjantai-iltana ja kotiin lähdetään sunnuntai-iltana. Jako on melkein aina tuo. Yleisten sarjojen luokat lauantaina ja Laste GP sunnuntaina.

  1. Eli olisi pitänyt ottaa perjantai ja maanantai vapaaksi töistä sekä koulusta ja/tai käyttää yöjunaa. Meni kuten arvelin ja siksi ei lähdetty tuonne. Reissun hinta kaikkineen päälle 1000€ Oulusta kun katsoin kuukausi sitten hintoja. Ja tuohon en edes laskenut tulonmenetyksiä töistä. Toholammilla käydään vähän päälle satasella. Valintoja.

 4. On todella ymmärrettävää, että teiltä jää osallistuminen väliin. Matkaa on vaan liian paljon. Pääkaupunkiseudulta taas Tallinnassa käy helposti, ja pääkaunkiseutulaiset olivat lähinnä mielessäni.

  Mutta tuota 1000 euroa ihmettelen, jos siihen ei kuulu tulonmenetykset.

  Itse laskin näin:

  Junaliput – 197
  Tallinkin liput – 82
  Hotelli kahdelta yöltä – 101 (Citybox Tallinn City Center)
  Osallistumismaksut – 75
  Taksit – 60
  Ruoka – 100

  Yhteensä 615 euroa

  Mitä tuosta jäi pois? Ehkä parit ratikkaliput? 10 euroa lisää.

  1. Tai kyllähän sinne ehtisi matkata lauantaiaamunakin yöjunalla tulon jälkeen. Voisi olla vaan raskasta. Säästyisi ainakintulonmenetykset perjantailta.

Vastaa