PT 75 kansalliset

Sen verran mukavasti on tullut ilmoittautumisia, että klo 13 starttiryhmä (MK, M-1400, Juniori-rating) on täynnä. Ilmoittautua voi, jolloin menee jonoon jos/kun peruutuksia tulee, ja useinhan niitä tulee.. Päivitän tietoa tuosta tänne eli jos lisää ilmoittautumisia tulee, niin laitan tänne jonon tiedoksi.

La 25.3. klo 23:14 tilanne:

Klo 10 starttiryhmässä on täynnä. Tämän jälkeen ilmoittautuvat joutuvat jonoon.

Klo 13 starttiryhmän jonossa on tässä järjestyksessä: Belov Julia, Belov Nikolai, Sipiläinen Severi, Moilanen Olavi, Luomakoski Taneli, Mäntylä Antti, Heljala Anni, Cedric Kai Le Foo, Markku Salo, Daan Valli, Seppo Aho, Nico Sonne, Antti Kurko. Katsotaan tilanne kun ilmoittautumisaika päättyy,  josko voidaan säätää aikataulua.

Klo 16:00 starttiryhmä on täynnä. Tämän jälkeen ilmoittautuvat joutuvat jonoon.

Vastaa