Sweden Tour Spårvägsspelen 31.3.-2.4.2023

Marina Donner, Maria Girlea ja Ella Kellow sekä Matias ja Rasmus Vesalainen ovat mukana viikonloppuna Tukholmassa pelattavassa Sweden Tourin Spårvägsspelen -kisassa.

Suomalaissijoitukset

DS (naisten pääluokka): 1. Marina Donner, 3. Ella Kellow, 5. Maria Girlea

DU20: 1. Maria Girlea, 5. Ella Kellow

DU18: 2. Maria Girlea, 5. Ella Kellow.

HU18: 3. Matias Vesalainen. Matias eteni lohkokakkosena pääkaavioon, jossa otti lauantai-iltana kaksi voittoa ja eteni sunnuntain puolivälieriin. Sunnuntaina Matiakselle kirjattiin komea voitto puolivälierissä sekä välierien tappio luokan voittaneelle Ruotsin Isak Alfredssonille. Rasmus Vesalaisen pelit päättyivät eräsuhteella alkulohkoon, vaikka voittikin lohkoykkösen.

F16: Ella Kellow suoraan pääkaavioon, ensimmäisellä kierroksella bye, pelit päättyivät kuitenkin toisen kierroksen tappioon.

P16: Matias ja Rasmus Vesalainen etenivät tappioitta poolista pääkaavioon, jossa Matias eteni byellä ja yhdellä voitolla 16 parhaan joukkoon. Rasmus puolestaan voitti avauskierroksen ottelunsa, mutta urakka päättyi 32 parhaan joukkoon.

Tulospalvelu (aikaero 1 h)

 

One thought on “Sweden Tour Spårvägsspelen 31.3.-2.4.2023

  1. Matias otti lauantai-iltana jatkopeleissä kaksi komeaa voittoa ja eteni sunnuntain puolivälieriin aika kovatasoisessa U18-luokassa. Rasmus jäi jatkopeleistä eräsuhteella. Vaikka voitto lohkoykkösen.

Vastaa