PT Espoon kevätkisat GP – Ilmoittautuneet

Linkissä ilmoittautuneiden lista PT Espoon kevätkisoihin: Kevätkisat_2023_Osallistujat.xlsx

Päivitetys 13.4.: Muutama poisjäänti on tullut ja tiedostoon on päivitetty osallistujat sekä jonotuslistalla olevat.

Tarkista oma ilmoittautumisesi ja ilmoita mahdollisista virheistä pikaisesti osoitteeseen info@ptespoo.net. Ilmoitattehan myös peruutuksista mahdollisimman pian samaan osoitteeseen.

Lauantain NK GP -luokka aloitetaan kutsusta poiketen vasta klo 18. Lauantain luokista M-2000, M-1800, M-1600 ja M-1000 pelataan 3 pelaajan pooleissa, joista vain poolien voittajat jatkavat cup-vaiheeseen. Näissä luokissa on myös jonossa useita pelaajia (ilmoittautumisjärjestyksen mukaisesti), jotka on merkitty yllä olevaan tiedostoon.

Sunnuntain RATING-luokassa osallistujat (40) on jaettu neljään 10 pelaajan ryhmään. Ryhmät pelataan 5 pelaajan pooleissa, joiden voittajat pelaavat ryhmän finaalin ja toiseksi sijoittuneet pronssiottelun. Muissa luokissa pelataan 3-4 pelaajan pooleissa, joista kaksi parasta jatkavat cup-vaiheeseen

Sunnuntain MK GP -luokassa suoraan cup-vaiheeseen (aikaisintaan klo 14.30) sijoitetaan 8 pelaajaa: Mika Räsänen, Aleksi Räsänen, Riku Autio, Arttu Pihkala, Jani Jormanainen, Marina Donner, Lassi Lehtola ja Juho Kahlos.

Sunnuntain ryhmä 1:ssä (Juniori GP ja M-2200 klo 9 alkaen) on vielä tilaa. Jos siihen haluaa mukaan, niin viesti osoitteeseen info@ptespoo.net. M-2200 pelataan kutsusta poiketen pooleissa.

Vastaa