STARURPRISE (C) – Kilpailutulokset

Tulokset tarkistettu. Virheitä korjattu. Palkintosijaluettelo lisätty.

Tiedote palkinnonsaajille:

Koska SPTL:n lupa kisoille irtosi vasta hyvin myöhään myöhäisen hakemuksen lisäksi, tuli pokaalien saamisessa kova kiire. Oma perinteinen palkintokauppani oli juuri muuttamassa toiseen liiketilaan, joten olisivat voineet palvella vain erittäin suurella tuskalla. Siten jouduin etsimään kiireellä toisen liikkeen, joka tekisi pokaalit muutamassa päivässä helatorstaista huolimatta. Sellainen löytykin onneksi. Mutta olivat erittäin huolimattomia siellä. Vaikka kaikki oli kirjallisessa tilauksessa oikein, päivämääräksi laitettiin 31.5. eikä 21.5. Kilpailun nimikin meni väärin. STARURPISE eikä STARURPRISE. 😫😫😫 Valitettavasti en tällä näöllä huomannut virhettä, vaikka otin yhden pokaalin käteeni pokaaleja perjantaina hakiessani. Huomioni kiinnittyi lisäksi siihen Starin logoon. Pokaaliliike tekee uudet kyltit, jotka voi itse vaihtaa pokaaleihin. Tarrakiinnitys.  Toimitan kyltit postitse kirje/seura -systeemillä tai annan suoraan käteen. Tässä menee varmaan pari viikkoa.

Tulokset Excel-muodossa

Linkki tiedostoon: STARURPRISE_21_05_2023_tulokset.xlsx

Tulokset PDF-muodossa

Linkki tiedostoon: STARURPRISE_21_05_2023_tulokset_PDF.pdf

Vastaa