WTT Youth Contender 8.-11.6.2023 Helsingborg

Neljä pääkaaviopaikkaa tuliaisina Ruotsista

Suomesta matkusti kahdeksan pelaajan ja kahden valmentajan joukkue 8.-11. kesäkuuta Helsingborgissa, Ruotsissa järjestettyyn WTT Youth Contender -kisaan. Ohjelmassa olivat kaikkien junioriluokkien kaksinpelit sekä U15- ja U19-sekanelinpelit.

Suomalaispelaajat

  • Sam Khosravi (U19 la-su)
  • Aleksi Räsänen (U19 la-su)
  • Leon Viherlaiho (U19 la-su ja U17 to-pe)
  • Matias Vesalainen (U19 la-su ja U17 to-pe)
  • Rasmus Vesalainen (U19 la-su ja U17 to-pe)
  • Maria Girlea (U19 la-su)
  • Ella Kellow (U19 la-su ja U17 to-pe)
  • Lassi Lehtola (U17 to-pe ja U15 la-su)

Valmennus: Johanna Kaimio ja Mika Räsänen


Sunnuntai 11.6.

U19BS R64: Darryl TSAO (WR107) USA – Aleksi RASANEN (WR196) FIN 3-0

U19GS R64: Andrea TEGLAS (WR1589 ROU – Maria GIRLEA (WR482) FIN 3-1

U15BS R64: Lassi LEHTOLA (WR155) FIN – Noah VITEL (WR38) FRA 1-3

Suomalaisten kaksinpelit päättyivät pääkaavion ensimmäiselle kierrokselle.

”Maria antoi hyvän vastuksen romanialaispelaajalle. Toisessa erässä 8-2 -johto meni harmillisesti vastustajalle 11-13, mutta kolmas erä puolestaan Marialle jatkopalloilla. Neljännessä ote hieman herpaantui, mutta kiitettävä peli Marialta.”

Ohjelma ja tulokset (aikaero 1 h)

Kuvagalleria


Lauantai 10.6.

U19BS: Aleksi Räsänen (1-1) eteni luovutusvoitolla lohkokakkosena sunnuntaina pelattavaan pääkaavioon. pääkaavioon. Sam Khosravi (0-2), Leon Viherlaiho (0-2), Matias Vesalainen (0-2) ja Rasmus Vesalainen (1-2) jäivät alkulohkoon.

U19GS: Maria Girlea (1-1) eteni lohkokakkosena sunnuntaina pelattavaan pääkaavioon. Ella Kellow (0-2) jäui alkulohkoon.

U15BS: Lassi Lehtola (1-1) eteni lohkokakkosena sunnuntaina pelattavaan pääkaavioon.

”Maria ja Lassi hoitivat tanskalaiset vastustajansa melko helposti, lohkovoittajia vastaan ei ollut saumaa. Aleksi taisteli hyvin kisan kolmossijoitettua vastaan, tiukka 1-3 -häviö. Toisesta luovutusvoitto.

Muista suomalaisista vain Rasmus otti yhden voiton neljän pelaajan lohkossa, joka ei kuitenkaan riittänyt jatkoon. Samilla kohtalainen peli kisan ykkössijoitettua vastaan, toisessa pelissä vasenkätisen ruotsalaisen syötöt tuottivat vaikeuksia. Matias paransi ensimmäisestä päivästä peliä mutta vastus oli liian kova. Ella ei saanut ihan parasta irti, toisessa ottelussa tanskalaista vastaan kaikki erät olivat tiukkoja. Leonille vastustajat oli myös liian taitavia tässä vanhemmassa ikäluokassa.”


Perjantai 9.6.

U19XD: Ella Kellow’n ja Matias Vesalaisen sekä Aleksi Räsäsen ja Maria Girlean sekanelinpelit päättyivät ensimmäiselle kierrokselle (R32). Sam Khosravi ja Evelyn Ungvari (ROU) aloittivat urakkansa suoraan toiselta kierrokselta (R16), mutta hävisivät päivän ainoan ottelunsa romanialaiskaksikkoa vastaan.

U15XD: Lassi Lehtola ja Deimante Adlyte (LTU) voittivat avauskierroksen (R32) ottelunsa ruotsalaisia vastaan. Lehtolan ja Adlyten taival katkesi toisen kierroksen (R16) tappioon ranskalaisparille.

Lauantaina ja sunnuntaina ovat ohjelmassa U19- ja U15-kaksinpelit.


Torstai 8.6.

U17BS: Leon Viherlaiho (1-1) luovutusvoitolla lohkokakkosena 44 pelaajan pääkaavioon. Lassi Lehtolan (0-2) sekä Rasmus (1-2) ja Matias (0-3) Vesalaisen kaksinpelit päättyivät alkulohkoon.

R64: Yadier LOPEZ (WR194) PUR – Leon VIHERLAIHO (WR380) FIN 3-2. Viherlaihon U17-kaksinpelit päättyivät pääkaavion ensimmäiselle kierrokselle.

U17GS: Ella Kellow’n (0-2) kaksinpelit päättyivät alkulohkoon.

”Ensimmäisessä ottelussa Ella pelasi hyvin ja rohkeasti, mutta toisessa oma lyöntipeli ei toiminut saksalaista vastaan toivotulla tavalla. Matias ja Lassi eivät päässeet tänään lähellekään omaa tasoaan. Peli oli molemmilla epävarman hermostunutta. Rasmus voitti yhden pelin hyvällä taistelulla. Leon pelasi sijoituspelissä puertoricolaista vastaan lohkopeliä pirteämmin – harmillisesti viidennessä tiukka tappio. Perjantaina jatketaan sekanelinpeleillä.”

 

Vastaa