Henri Pelkonen uusi toiminnanjohtaja

PT Jyväskylän puuhamiehenä tunnettu Henri Pelkonen on SPTL:n uusi toiminnanjohtaja. Mika Räsänen päättää kautensa elokuun lopussa ja Henri aloittaa virallisesti maanantaina 11.9.2023. Kyseessä on ostopalvelusopimus Askel Sportsin kanssa, jonka osakas Henri on.

Henrin osalta tehtävä on osa-aikainen, kolme päivää viikossa. Tämä tarkoittaa, että toimiston työtehtäviä tullaan muutoinkin organisoimaan uudelleen. Näistä lisää myöhemmin. Henri tulee itse esittelemään itseään ja ajatuksiaan starttipäivän lähestyessä. Ja ensimmäinen kerran hänet voi halutessaan tavata jo Jyväskylän seurapäivillä 19. elokuuta.

Onnea Henrille uuteen tehtävään. Emme sano vielä virallisia kiitoksia Mikalle, sillä hän on lomansa jälkeen työssä vielä elokuun. Niidenkin aika toki tulee!

Esko Heikkinen

5 thoughts on “Henri Pelkonen uusi toiminnanjohtaja

  1. Kiitokset valinnasta! Nöyrästi, mutta samalla erittäin innokkaana astun Mikan saappaisiin. Todella hienoa päästä edistämään pöytätennistä tällaisesta roolista. Tarkemmin avaan omia ajatuksia syksyn aikana. Saa tulla repäisemään aina hihasta, jos hallilla nähdään!

  2. Lämpimät onnittelut Henri. Odotan innolla ideoitasi pingiksen eteenpäin viemiseksi. Täällä Helsingissä niitä tarvitaan erityisesti 🙂

    Yhteistyöterveisin!

    Matti

Vastaa