Syyskilpailut 14.-15.10.2023, OPT-86 (B) – Kilpailukutsut

Tervetuloa Ouluun pelaamaan OPT-86:n syyskilpailuihin. Kilpailut ovat kaksipäiväiset. Lauantaina pelataan laaja kattaus tasoluokkia ja keskellä päivää tasoitusluokka rahapalkinnoilla. Sunnuntaina kokeilemme konseptia jossa pelaamme isot kuuden pelaajan poolit ratingluokassa, junioriluokassa ja epävirallisessa Veteraanit-60 luokassa. Lisäksi pelaamme keskipäivästä alkaen kaksi nelinpeliluokkaa. Näin sunnuntaille saadaan myös mukava kattaus pelejä ja aikataulu ei mene kovin myöhään. Panostamme palkintoihin tarjoamalla pokaalien lisäksi tavarapalkinnot luokkavoittajille kaikissa luokissa.

Huomaattehan että OPT-86 järjestää viikolla 42 syyslomaleirin. Leiri järjestetään maanantaista perjantaihin 16.-20.10.2023. Yhdistä tässä siis kilpailu- ja harjoitusmatka itsellesi, hallillamme voit majoittua koko ajan edullisesti. Leirin lisätiedot: https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=42771

Ilmoittautumisen voit hoitaa alla olevasta linkistä OPT-86 MyClubissa, tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarvittavat tiedot (nimi, osoite, syntymäaika, sähköposti ja puhelinnumero) meille sähköpostitse osoitteeseen oulunpoytatennis@gmail.com

Kutsusta poiketen tarjoamme nelinpeliluokan ilmaiseksi niille pelaajille jotka pelaavat kaikki muut luokat kaikista ryhmistä lauantaina ja sunnuntaina. Hyvitämme nelinpeliluokan hinnan kilpailujen jälkeen niiltä jotka urakoivat kaikki luokat.

Ilmoittautuminen: https://opt86.myclub.fi/flow/events/6040321
Ilmoittautuneet: https://bit.ly/46fQSN4

Kutsu: OPT-86 syyskilpailut 14.-15.10.2023.pdf

Vastaa