Syyskilpailut 14.-15.10.2023, OPT-86 (B) – info

Päivitys 12.10.2023

Kilpailuissa on jonkun verran poisjääntejä, mutta myös uusia ilmoittautumisia. Pelaajia on nyt 50. Jätämme M-1000 ja M-1200 luokat pelaamatta vähäisen ilmoittautumismäärän vuoksi ja siirrämme pelaajat sieltä M-1400 ja M-1600 luokkiin. Nelinpelissä pelataan sunnuntaina vain yksi luokka, 3500-np. Tasoitusluokassa jos ilmoittautuneiden määrä jää pieneksi, tulemme pelaamaan pelit pieninä pooleina mikäli aikataulu sen sallii.

Avaamme ovet klo 8.30 lauantaina ja sunnuntaina. Pelipaikalla on tuttuun tapaan kahvio. Tervetuloa Ouluun pelaamaan!


Päivitys 9.10.2023

Kilpailuihin ilmoittautui varsin mukavat 51 pelaajaa. Kiitos kaikille! Ilmoittautuneet pelaajat luokittain löytyvät täältä: https://bit.ly/46fQSN4

Kilpailuihin voi jälki-ilmoittautua 5€ lisähintaan aina perjantaihin klo 16.00 asti jonka jälkeen ilmoittautumislistat jäädytetään. Kisoihin jo aiemmin ilmoittautuneet pelaajat voivat lisätä itselleen luokkia ilman 5€ lisämaksua. Sunnuntain nelinpelit todennäköisesti yhdistämme ja pelaamme pooleina. Luokat pyritään pelaamaan kilpailukutsussa ilmoitetuilla pelijärjestelmillä. Kilpailut vedämme läpi PT Velho ohjelmistolla.

Tiedustelut: oulunpoytatennis@gmail.com


HUOM!

Ratingleikkuripäiväksi on asetettu kutsussa sunnuntai 24.9.2023. Käytämme kilpailujen sijoittamisessa ratinglistaa joka löytyy täältä: https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=44173 (Ratingpäivä 24.09.2023)


Tervetuloa Ouluun pelaamaan OPT-86:n syyskilpailuihin. Kilpailut ovat kaksipäiväiset. Lauantaina pelataan laaja kattaus tasoluokkia ja keskellä päivää tasoitusluokka rahapalkinnoilla. Sunnuntaina kokeilemme konseptia jossa pelaamme isot kuuden pelaajan poolit ratingluokassa, junioriluokassa ja epävirallisessa Veteraanit-60 luokassa. Lisäksi pelaamme keskipäivästä alkaen kaksi nelinpeliluokkaa. Näin sunnuntaille saadaan myös mukava kattaus pelejä ja aikataulu ei mene kovin myöhään. Panostamme palkintoihin tarjoamalla pokaalien lisäksi tavarapalkinnot luokkavoittajille kaikissa luokissa.

Huomaattehan että OPT-86 järjestää viikolla 42 syyslomaleirin. Leiri järjestetään maanantaista perjantaihin 16.-20.10.2023. Yhdistä tässä siis kilpailu- ja harjoitusmatka itsellesi, hallillamme voit majoittua koko ajan edullisesti. Leirin lisätiedot: https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=42771

Ilmoittautumisen voit hoitaa alla olevasta linkistä OPT-86 MyClubissa, tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarvittavat tiedot (nimi, osoite, syntymäaika, sähköposti ja puhelinnumero) meille sähköpostitse osoitteeseen oulunpoytatennis@gmail.com

Kutsusta poiketen tarjoamme nelinpeliluokan ilmaiseksi niille pelaajille jotka pelaavat kaikki muut luokat kaikista ryhmistä lauantaina ja sunnuntaina. Hyvitämme nelinpeliluokan hinnan kilpailujen jälkeen niiltä jotka urakoivat kaikki luokat.

Ilmoittautuminen: https://opt86.myclub.fi/flow/events/6040321
Ilmoittautuneet: https://bit.ly/46fQSN4

Kutsu: OPT-86 syyskilpailut 14.-15.10.2023.pdf

Vastaa