Tampere GP – lisätietoja

Lauantain tulokset on nyt pokaalinäytössä.

Lauantaina päivä aloitetaan siten että Vuorekseen laitetaan aamuksi 20 pöytää, jolla lauantain aamuryhmä saadaan pelattua kansallisten kisojen laarikokovaatimus säilyttäen. Miinuspuolena on se, että silloin katsomotilat ovat erittäin niukilla. Toiveena onkin, että tuolloin ne jotka eivät osallistu luokkiin katselevat yläkatsomosta, ja pelaajat laittavat kassinsa siten katsomopaikoille, että kaikki mahtuvat.

MK GP:n alkaessa poistamme näillä näkymin neljä pöytää, jolloin saamme isompia laareja MK GP:n ja sittemmin nelureiden käyttöön, ja samalla katsomoa käyttöön. 

Pystymme siis ottamaan kisoihin pelaamaan kaikki ajoissa ilmoittautuneet. Muihin kuin la klo 13 luokkiin voidaan ottaa muutamia uusiakin pelaajia.

Rating-luokassa kaikkia pooleja ei saada käyntiin samanaikaisesti, mutta koska neluriluokissa on varsin vähän osanottajia, meille vapautuu pöytiä sitä kautta. Rating-luokka kuitenkin kestää pitempään kuin neluriluokan pelien alkuun. Rating-luokka jaetaan ajantasaisen ilmoittautujamäärän mukaisesti viiteen tai kuuten luokkaan.

Nelinpeliluokka jaetaan tason mukaan kolmeen luokkaan.

MK GP:ssä sijoitetaan neljä pelaajaa suoraan cup-kaavioon, ja nämä pelaajat ovat Mika Räsänen, Toni Soine, Arttu Pihkala ja Otto Tennilä. Muut aloittavat pooleissa. Näin MK GP:n finaalin arvioitu aika on klo 17.

NK GP:ssä ei ole finaalia koska se pelataan yhtenä neljän pelaajan poolina lauantaina klo 9:30 alkaen. 

Sunnuntain osanottajamäärä menee etukäteen arvioituihin rajoihin, joten siinä ei tarvita erikoisjärjestelyjä.

Juniori GP jaetaan kahteen ryhmään. Ryhmissä pelataan samoille sijoille sijoittuneiden välillä sijoitusottelut, (ykköset vastakkain, kakkoset vastakkain, jne) koska kaikki sijat pitää tässä ratkoa. Poikkeuksena ylempi ryhmä, jossa Bril ja Pullinen pelaavat ainoastaan kolmen pelaajan jatkopoolin, jossa pelaa kolmantena muiden ylemmän ryhmän pelaajien ykkönen. Tässä jatkopoolissa siis ratkaistaan sijat 1-3.

Osanottajat pitäisi nyt olla päivitettynä ilmoittautumisjärjestelmässä. Ratingit on pääosin selvitetty. Alla vielä osanottajat tiedostossa, niin ei tarvi skrollailla ilmoittautumisjärjestelmää. Jos ilmoittautumisjärjestelmä ja alla oleva lista on ristiriidassa, niin ilmoittautumisjärjestelmä on oikein.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

 

Vastaa