STARXMAS, Star (B) – Ilmoittautuneet pelaajat

Mukana on lopulta 166 pelaajaa (MK:hon äsken yksi lisää). Kaikki ilmoittautuneet otettiin mukaan.
Tämän jälkeen uusia otetaan mukaan vain pois jäävien  paikalle tai jos aikataulu ei vaarannu. Klo 17:n ryhmään kuitenkin vielä mahtuu.

Muutamassa isossa luokassa on käytetty kolmen pooleja vähän tavallista enemmän. Muuten ei onnistuisi.

Kuten aiemmin kirjoitin, STARXMAs on vähän erilainen kilpailu ”Star Tourilla”. Vähän suuren kilpailun tuntua ja erilaista pöhinää. Kyseessä on myös kauden viimeinen kilpailu, joten on mukava tarjota mahdollisimman monelle tilaisuus nähdä muita pelaajia kilpailun merkeissä viimeisen kerran vuonna 2023.

Lentoliput Timbuktuun lauantai-illaksi on kuitenkin varattu kaiken varalta…

Tarkastakaa luokkanne ja ilmoittakaa ystävällisesti virheistä tai muutoksista email-osoitteeseen: star.kilpailut@gmail.com.

Lauantaina pelaamme 14 pöydällä. Sunnuntaina normaaliin tapaan 12 pöydällä.

Löytyykö vapaaehtoista auttamaan parin lisäpöydän laitossa perjantai-iltana?

Aikataulussa ei varmaan ihan pysytä, mutta onneksi on mahdollisuus vuotaa iltaan päin, koska lauantain klo 17 vuorossa on vapaita pöytiä ja sunnuntaina on muutenkin vain kaksi vuoroa. Silti kaikki onnistuu vain jos pelit aloitetaan ilman ylipitkää lämmittelyä (max 1-2 minuuttia) ja omaa pelivuoroa odotetaan oman pöydän ääressä. Kahvilassa käydään mielellään, kun toiset aloittavat juuri ottelun eikä itsellä ole omaa tuomarointivuoroa.

Ohjeita tulee myöhemmin lisää!

Vielä kerran kuitenkin erityisesti niille, jotka eivät olleet antaneet sähköpostiosoitetta. Jos teillä on viikonloppuna kiire muiden menojen vuoksi tai vaaditte muuten ehdottomasti tiukkaa aikataulussa pysymistä, tämä ei ole ehkä hyvä kilpailu teille. Siinä tapauksessa ilmoittakaa pian poisjäännistänne, jotta voin poistaa teidät listoilta.

Linkki tiedostoon: STARXMAS_09_10_12_2023_ilmoittautuneet_pelaajat.xlsx

Vastaa