Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2024

Pöytätennisvuosi 2023 alkaa olla lopuillaan ja uusi vuosi kurkkaa jo joulukuusen takaa. Tulevasta vuodesta kirjoitin tarkemmin uusimman Pöytätennis-lehden pääkirjoituksessa. 

Mennyt syksy on ollut kiireinen, mutta palkitseva.

Finland Para Open oli taloudellisesti ja urheilullisesti onnistunut tapahtuma syyskuun lopulla. Mukana oli osallistujia ympäri maailmaa ja tunnelma erittäin mainio.

Finlandia Openiin voidaan lopulta olla tyytyväisiä, vaikka osallistujamäärät jäivätkin toivotusta. Pentin voitto kruunasi turnauksen, jota monet osallistujat ja valmentajat kiittelivät. Liiton kassalippaaseen Finlandia Open ei tuonut tällä kertaa euroja, mutta toisaalta pelättyä tappiotakaan ei tullut.

Joulukuun aikuisten ja junioreiden Top-turnaukset olivat todella tasaiset ja jännittävät. Kiitos vielä pelaajille, jotka näytitte Ruskeasuolla parastanne.

Koska jouluaatto on vielä tätä kirjoittaessa edessä, joululahjatoiveita voinee vielä esittää. Veteraanipelaajan paras joululahja liitolle on ilmoittautuminen huhtikuun NETU-turnaukseen. Aikaiset ilmoittautumiset ovat parasta osallistujamarkkinointia ja mitä enemmän osallistujia saamme paikalle, sitä mahtavammat kisat tulevat olemaan.

Kaikkia pelaajia rohkaisen kiertämään ensi vuonna aktiivisesti kisoja, harjoittelemaan omien tavoitteiden mukaisesti ja puhumaan hyviä asioita pöytätenniksestä lajin ulkopuolisille. Ollaan ylpeitä pöytätenniksestä, maailman upeimmasta urheilulajista!

HYVÄÄ JOULUA JA PINGIKSEN TÄYTEISTÄ UUTTA VUOTTA 2024!

Henri Pelkonen

Vastaa