Toni Soine ja PT Espoo jatkavat GP-sarjan kärjessä

PT Espoon Toni Soine nappasi lauantaina Wega Maljassa kauden toisen GP-osakilpailun voittonsa ja varmisti samalla miesten kokonaiskilpailun ykkössijan kaudella 2023-24. Myös PT Espoo on vahvasti menossa kohti seurakilpailun voittoa ennen huhtikuun puolivälissä pelattavia seuran omia GP-kevätkisoja.

PT Espoon miespelaajia: Arttu Pihkala, Lauri Hakaste, Toni Soine ja Lassi Lehtola.

GP-sarjan kokonaispisteet


8.1.2024

GP-sarjan neljäs osakilpailu pelattiin viikonloppuna Kosken Kaiun isännöimänä. Miesten GP-luokan kokonaiskilpailun kärjessä jatkaa lauantaina kakkossijan napannut Toni Soine. Naisten GP-luokkaa ei Koskella pelattu. Seurojen välinen kilpailu on kulkenut koko kauden PT Espoon hallinnassa.

Seuraavat GP-kilpailut

5. Wega Malja GP (Helsinki): 3.-4.2.2024
6. PT Espoo kevätkisat GP (Espoo): 13.-14.4.2024

 

Vastaa