Tapolalle ja Natuselle OKM:n urheilija-apuraha

Liikunta-, urheilu- ja nuorisoministeri Sandra Bergqvist on myöntänyt urheilija-apurahoja kesälajien urheilijoille yhteensä noin 1,5 miljoonaa euroa. Apurahan sai olympia- ja paralympiavuodelle 169 urheilijaa. Aino Tapola ja Timo Natunen saivat molemmat 10 000 euron suuruisen apurahan.

– Olympia- ja paralympiavuonna valmennus- ja harjoitteluapurahat ovat erityisen tärkeitä kisoihin valmistautuville urheilijoille. Myös tulevaisuuteen pitää panostaa, ja siksi nuorten urheilijoiden apurahojen määrää on lisätty. Nyt pidetään peukkuja hienojen sinivalkoisten onnistumisten puolesta urheilukentillä ympäri maailman tämän vuoden aikana, sanoo ministeri Bergqvist opetus- ja kulttuuriministeriön verkkosivuilla.

Tapola ja Natunen valmistautuvat elo-syyskuun vaihteessa Pariisissa järjestettäviin Paralympiakisoihin.

Katso kaikki urheilija-apurahan saajat täältä.

 

Vastaa