Veteraanien TOP-8 – Osanottajat

Ohessa on Veteraanien TOP-8:n lopulliset osanottajat sekä hieman tietoa turnauksesta.

Turnaus pelataan Ruskeasuolla sunnuntaina 25.2. klo 11 alkaen. Arvonnat julkaistaan torstaina.

Osanottajien valinta ja kutsuminen on saattanut herättää hieman kysymyksiä. Kutsuttavien ja varapelaajien luettelo on muodostunut 21.1.2024 ratinglistan perusteella siten, että ikäluokan Suomen mestari sekä 7 ratingin parasta ovat TOP8:ssa ja varapelaajien luetteloon otettiin seuraavat 8.  Poisjääntien vuoksi mukaan on otettu  pelaajia kutsuttujen ja varapelaajien ulkopuoleltakin. Kaikkia ei valitettavasti ole kontaktoitu henkilökohtaisesti. Kilpailuun osallistuminen vaatii myös voimassa olevan lisenssin, minkä vuoksi ilman tämän kauden lisenssiä olevia ei ole otettu huomioon.

Linkki tiedostoon: 2024 Veteraanien TOP-8 osallistujat lopullinen.pdf

Vastaa