PT 75 kansalliset (B) 24.2.

Kisoihin on tullut mainiosti ilmoittautuneita! Aamun starttiryhmä onkin jo täynnä, mutta muihin ryhmiin vielä mahtuu. Neluripareja voi etsiä vielä kilpailupaikalla. Mahdolliset jälki-ilmoittautumiset sähköpostitse: jyrki.nummenmaa@gmail.com ja nelureihin siis myös paikan päällä.

Kisakutsuun oli pujahtanut vanha tilinumero, joka ei (onneksi) ota vastaan maksuja. Oikea on FI57 4500 0010 1411 89. Maksaa voi myös käteisellä kisapaikalla, mutta mieluummin tilille.

Arvonta suoritetaan n puoli tuntia ennen luokan alkua ja tällöin siis pitäisi olla paikan päällä tai sitten ilmoitettava esim puhelimella että tulette olemaan: Whatsapp 0405277999 tai puhelin 0400879259. Hiukka on kiirettä siinä viime metreillä, joten viesti on parempi kuin puhelu.

Koska kisat ovat melko lailla täynnä, ei alkuperäinen aikataulu tule aivan täysin pitämään. Toivottavasti tietysti mahdollisimman hyvin. Käynnistelemme klo 13 pooleja sitä mukaa kuin pöytiä vapautuu. 

Kisakutsu oli tosiaan hieman huonosti laadittu leikkuripäivän osalta, mutta tulkinta on, että tuolla ilmoituksella käytetään 4.2.2024 päivän ratingia.

Osanottajat näkyvät järjestelmässä – kun painat Kilpailun tiedot -sivulla luokan nimeä, niin voit skrollata osanottajalistaa.

Kutsu on täällä: Kutsu_PT_75_kansall_helmi_2024.pdf

Tervetuloa!

5 thoughts on “PT 75 kansalliset (B) 24.2.

   1. No, ehkä asialla ei ole enää merkitystä, kun ollaan jo niin lähellä kilpailuja. Minulla ei kuitenkan toimi pöytäkoneella eikä puhelimella. Ehkä sinulle tulee välimuistista tiedoston vanha versio?

 1. Mahdollisesti tuli, vaikka käytänkin testatessa anonyymia ikkunaa. Koko välimuistin tyhjentäminen on vähän raju teko…

  Nyt olisi uusi versio tulilla.

  Ongelma siis oli se, että Macin Wordissa ”print” tekee pdf:n jossa ei ole linkkiä ja ”save as” tekee pdf:n jossa on linkki. Ihmeellinen on tietotekniikan maailma.

  1. Nyt toimii minulla!

   Linkkien maailma on niin ihmeellinen, että yritän aina testata kaikki linkkini. Tuollaista ongelmaa minulla ei kuitenkaan voi esiintyä, koska ei ole Maccia!

Vastaa