Veterans NETU 19.-21.4.2024 – Results and photos

Marina Donnerille kotikisoista kolme kultaa

Marina Donner oli Suomen ykkösnimi viikonloppuna Ruskeasuon urheiluhallilla, Helsingissä pelatuissa veteraanien Pohjois-Euroopan Pöytätennisunionin eli NETU:n mestaruuskisoissa. Donner osallistui 40-vuotiaissa kolmeen eri luokkaan ja nousi myös yhtä monta kertaa korkeimmalla palkintokorokkeelle.

Nelinpelissä ahvenanmaalaisen pari oli Ruotsin Sofia Westholm ja sekanelinpelissä Aki Kontala, joka tuuletti myös M50-kaksinpelin ykkössijaa ja nappasi ikäluokan nelipelissä hopeaa yhdessä Pasi Valastin kanssa. Valastin toinen hopea tuli M55-kaksinpelissä, jonka loppuottelussa Tanskan Henrik Vendelbo oli niukasti 3-2 vahvempi. Vendelbo oli Donnerin ohella ainoa kolmen mestaruuden pelaaja.

Kisoihin osallistui seitsemästä eri maasta yhteensä yli 300 pelaajaa. Edustettuina olivat 40-90-vuotiaat. NETU:n junioriomestaruudet ratkotaan kesäkuussa Norjassa.

* Tulokset / Results
* Livestream
* Kuvagalleria (päivitetään viikola 17) / Photogallery (will be updated during week 17)


Medalists from Sunday

 

5 thoughts on “Veterans NETU 19.-21.4.2024 – Results and photos

  1. Tuloksista muutama huomio.

    M55 Main Draw – finaalin tulos puuttuu

    W40 Main Draw – tämän kaavion voisi varmaan poistaa

    W55-60 Consolation – pelaajien nimet numeroiden tilalle kuten muissakin kaavioissa

    Ehkä nämä voisi poistaa, koska ei pelattu:

    W55 conso
    W60 conso
    W75 conso
    MD40 Consolation

  2. Kisoja sivusta seuranneena huomio kiinnittyi mm. siihen, että luokkia oli ihan älyttömän paljon ja consolationit päälle. Väistämättä tulee mieleen seuraavat muutosehdotukset ko. kisaformaattiin:
    – luokat alkamaan ikäluokasta 50 (nyt 40)
    – consolationit pois nelinpeleistä
    – kompensaationa edelliseen oman ikäluokkansa lisäksi saisi osallistua yhteen luokkaan (nyt vain 1 kaksinpeli, 1 nelinpeli ja 1 sekanelinpeli).
    Voisi kuvitella että noilla muutoksilla kisajärjestäjänkin – nyt ei niin kiitollinen – kisanjuoksutustehtäväkin hieman helpottuisi?

    PS. Laadukkaita ja viihdyttäviä pelejä oli mun mielestä tosi paljon ja esim. Pasin ja Tanskan Vendelbon finaalitaisto erittäin laadukasta pingistä. Ei voinut kuin kateellisena ihailla tanskalaisen silmiähivelevän kaunista ja vaivatonta rystyspinniä.

Vastaa