Veteraanien Netu takana- kiitoksien aika

Kiitoksien aika

Veteraanien NETU-kilpailu on nyt takana. Palaute tapahtumasta on ollut positiivista. Onnistumisen edellytys on luonnollisesti tekijät.  Liiton väki teki hommia ”viran puolesta”, mutta toki kiitos myös meidän porukalle.

Erityinen kiitos kuuluu kuitenkin talkooväelle. Teitä tarvittiin paljon ja lopulta teitä myös oli hienosti. Astun nyt vaaralliselle tielle, kun haluan joitain henkilöitä erikseen kiittää. Mainituista jokainen on kiitoksen ansainnut. Mainittujen lisäksi moni muu teki myös paljon työtä tapahtuman eteen. Pahoittelut, ettei kaikkia tässä mainita.

Akkreditointipisteellä olivat Sonja Grefbergin kanssa Maaret Koivumäki, Piko Tikkanen ja Ildiko Kadar.

Salin pystytyksestä vastasi Wega Jouko Nuoliojan johdolla ja purku oli puolestaan TIP-70:n vastuulla. Kummastakin seurasta löytyi väkeä todella hyvin, jolloin hommat hoituivat nopeasti.

Tuomareiden riittävyys on näissä tapahtumissa aina suuri huoli. Kilpailussa oli 33 pöytää käytössä, jolloin laskimme, että noin 40 tuomaria tarvitaan ja tähän tavoitteeseen myös päästiin. Kiitos jokaiselle joka oli tapahtumassa tuomarina. Muutama taho kuitenkin ansaitsee erityisen maininnan. Jarmo Siekkinen toi autokunnallisen tuomareita Jyväskylästä asti. Tapio Passinen sanoi ”Liiton asia on myös Sherwoodin asia” ja toi ison joukon tuomareita. Itselle tuli yllättäen este lauantaina, jolloin Maaret Koivumäki otti tuomarivastaavan homman haltuun paremmin kuin alkuperäinen.

Kiitos myös kaikille, jotka osallistuivat tapahtumaan pelaajina.

2 thoughts on “Veteraanien Netu takana- kiitoksien aika

  1. Näihin Tanelin kiitoksiin on helppo yhtyä! Iso hatunnosto kaikille talkoolaisille, tuomareille ja pelaajille. Erityisesti haluaisin nostaa myös Maaretin panoksen lauantaina, kun pääjärjestäjien puolesta miehistö väheni.

    Isoissa kisoissa on aina normaalia enemmän säätöä mm. aikataulujen kanssa. Toivottavasti kaikille paikalla olleille jäi kisoista kuitenkin positiivinen fiilis, vaikka välillä hieman hampaita pitikin kiristää!

  2. Oli tosiaan mukavan leppoisat kisat. Olin lauantaina tuomaroimassa muutaman pelin, jakamassa consolation finaalien suklaat ja kiinnittelemässä välillä tuloksia seinälle. Onneksi oli kitkat auton alla, että päästiin Postin Antin kanssa melko turvallisesti pelipaikalle. Hauskaa nähdä, että voittaminen on yhtä tärkeätä on peli sitten finaali, pudotuspeli tai jatkopeli iästä riippumatta.
    Positiivinen fiilis jäi, kiitos!

Vastaa